Po Celju se nadaljuje fašistična akcija: “Prepovedano za SDS?”

napis, prepovedano za SDS, v Celju pri trgovini Mana.

Fašistična akcija, ki se jo gredo levičarji v Celju je resnično presegla meje dobrega okusa in razumevanja.

Napis prepovedano za SDS tudi na vratih trgovine Mana

Na take zavržne nalepke se je odzval tudi Janez Janša: “v zadnjih tednih nestrpni posamezniki po lokalih in drugih mestih lepijo celo znake, napise s prepovedjo vstopa članom SDS na javne površine. “Posnemajo nacionalsocialistične rjavosrajčnike iz tridesetih let prejšnjega stoletja, ki so najprej oznanjali enake prepovedi proti Judom, nato pa so jih pošiljali v taborišča smrti. Levim fašistom, ki to danes počnejo v Sloveniji, in tistim, ki jim to omogočajo, sporočamo, naj se čim prej streznijo. Članom in podpornikom SDS, pa tudi nikomur drugemu v demokratični Sloveniji ne bo nihče nekaznovano kratil ustavnih pravic,” je zapisal Janez Janša.

Nove znake prepovedano za SDS so se pojavile v središču mesta Celja (pri Zvezdi) na vratih trgovine Mana.

Kdaj se bo to nehalo? Bo moralo res pridi do česa hujšega, kot le lepljenje fašističnih nalepk? Bomo temu naredili konec?

PM

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

6 komentarjev

MOPSEN 15. 03. 2021 - 7:51
Ve se..LEVICA....Željko Ciglerjevi volilci .
Vesna Skukan 15. 03. 2021 - 16:50
To verjetno ni nalepila trgovina, ampak kakšni fukneni levičarji... Isto lahko začne delat desnica, samo se ne spušča na tako nizek hitlerjevski nivo!!!
Franci 15. 03. 2021 - 18:48
Kot Celjan in verjamem da večina Celjanov vemo da je to delo nekih strahopetnih levih idiotov, ki skrivoma lepijo to po lokalih. Kot v vsakem Slovenskem mestu imamo tudi mi butle, verjetno prisesane na facebook in ki v življenju niso še ničesar pametnega delali. Bodo pa kr bogi, ko jih dobimo pri dejanju. In ti lokali, ki jim pripopajo to nalepko so zelo verjetno desno, Slovensko usmerjeni. Tako, da prosim NE obsojati lokale oz. lastnike lokalov prehitro. ciglerja kot Celjan pa še nisem videl / opazil, da bi Celju bil dodana vrednost.
Imnos 16. 03. 2021 - 18:19
Če bi se v 30. letih prejšnjega stoletja takšne akcije dogajale po Nemčiji proti stranki NSDAP, bi se lahko izognili pokolu, ki se mu reče druga svetovna vojna.
Eireene Irena 17. 03. 2021 - 4:38
no ja...če je to res, potem čisto dvomim, da so lastniki MANE levičarji ... kapitalisti še nikoli niso to bili!!!! ...tako, da farbanje ni potrebno ... je preprosto neokusno in nepotrebno, če je res, ker osebno tega nisem videla....
Dodaj komentar