Poglejte komu je Pavle Rupar prisodil odgovornost za vse večjo okuženost s koronavirusom?

slika: twitter

Pavle Rupar je tudi tokrat brez dlake na jeziku spregovoril o največji težavi, s katero se trenutno spopada Slovenija, s koronavirusom!

PAVLE RUPAR OKRCAL LEVIČARJE IN NEKATERE MEDIJE 

V svojem govoru Pavle Rupar ugotavlja, da je žrtev zaradi posledic koronavirusa nenormalno veliko, a pravi, da nam to daje drugo miselnost in druga premišljevanja. Kot pravi Rupar: “Sram naj vas bo vse tiste katerih žrtve so zaradi vaših neumnosti, nategovanj in sporočil, ki jih dajete v javnost. Pri tem mislim na levi blok politike, na kriminalce, ki z veliko podporo RTV, POP TV in levih časopisov ustvarjajo nezaupanje v vladne ukrepe, nazaupanje v strokovnost.” Tako je Pavle Rupar okrcal vse tiste, ki ustvarjajo pogoje, da se kršijo omejitve za zajezitev koronavirusa!

Kot pravi Pavle Rupar: “Poslušajte svojo pamet, na nasedajte drugim ne hodite na zabave, ne hodite v družbe. Letošnje novo leto bo za vse drugačno!”

PM

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

2 komentarja

Čakija Noris 8. 12. 2020 - 9:06
Kdor ne opazi manipulacij , https://uploads.disquscdn.com/images/d4936d8c6db8cc77011c3b1bef65d1edfcf0696590d68e792d9715494696e900.jpg laži in zavajanj medijev kot so Mladina, RTV, POPtv, Dnevnik , Necenzurirano in podobnih je mentalno zaostala oseba.
Dodaj komentar