Poglejte si ta komentar Franca Cukjatija, ki si ga velja zapomniti.

Kako naj Slovenija verjame Tanji Fajon, predsednici socialnih demokratov, če sami častijo komunistične voditelje s krvavimi rokami?

Zgoraj zapisanemu najbolj pripomore dejstvo, ki ga je povedal v komentarju na Nova24TV nekdanji poslanec SDS Franc Cukjati. Kaj je ob koncu vojne dejal Boris Kidriič, tisti komunistični voditelj (s krvavimi rokami), ki ga predvsem poslanci stranke SD po božje častijo?

Tako pri stranki SD častijo človeka z krvavimi rokami. Posnetek desetletja, je zapisal predsednik vlade, Janez Janša:

P.M.

 

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

1 komentar

Dada 19. 10. 2021 - 7:18
VEDEŽEVALEC TOMAŠIČ, KOMUNIST jANŠA IN PROPADLI POLITIK CUKJATI., vi ste ste upanje za ohranitev spomina na fašizem in nacizem. Pozabljate, da gre PRI SD za spomin tistih, ki so LETA napadali fašiste in naciste, za vratom pa so jim dihali še domači izdajalci, t,j, rupnikova vojska, ki so je z musolinijevom orožjem borila za fašiste in naciste. kot vemo so fašisti in nacisti izgubili 2. svtovno vojno, TITO in partizani pa so bili s strani CHURCHILA IN KRALJA JUGOSLAVIJE PRIZNANI KOT OSVOBODITELJI. Ne vem, kaj vam ni prav, vi pa slavite in častite poražence, t.j. fašiste, naciste in domobrance. Škoda, da zdaj poteka postopek za odvzem podpore v financah za Hojsove neonaciste.......... No rešitev je vedno dlani, Janševa SDS jih lahko financira s podpora NSi.
Dodaj komentar