Poglejte si to neverjetno laž Janija Möderndorferja! Delite to sramoto!

Jani Moderendorfer, zajem slike,

Po seriji neuspešnih interpelacij se je opozicija iz želje po vnovični oblasti odločila za uporabo instrumenta predloga ustavne obtožbe.

Janija Möderndorferja so na laž postavili kar evropski voditelji!

Včerajšnja razprava, ki se je vnovič končala kavarno,  je postregla s celim kupom nesmislov in neresnic, med katere nedvomno spada izjava poslanca Janija Möderndorferja iz vrst Šarčeve LMŠ, ki je zatrdil naslednje: “Lepo vas prosim, kdo nam še kaj verjame. Mi smo zadnji na agendi. Nočejo omenjati Slovenije.”

Gre seveda za laž, kar najbolje dokazujejo izjave nemške kanclerke Angele Merkel, nemškega zunanjega ministra Heika Maasa in avstrijskega kanclerja Sebastiana Kurza. Maas je namreč na skupni konferenci s slovenskim zunanjim ministrom dr. Anžetom Logarjem jasno in glasno zatrdil, da bilateralni odnosi med Slovenijo in Nemčijo še niso bili tako tesni, kot so ti sedaj. Kancler Kurz pa je v skupni izjavi z Janšo poudaril, da se mu zahvaljuje za stalno dobro sodelovanje v času epidemije. To je neverjetna in škodoželjna laž Janija Möderndorferja, ki bo zagotovo šla v zgodovino!

Kako že pravijo? Laž na laž = LMŠ?

P.M.

 

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!