Poglejte si to protivladno hujskaštvo raznih “Potrčev, Wernerjev” in še koga?

Neumnost brez primere, se je ponovno znašla na družbenem omrežju Facebook. Tam se je pojavil formular oziroma obrazec, ki vabi k podpisu vse tiste, ki podpirajo borce proti diktaturi predsednika vlade.

Formular levih strank?

Pa so res stranke SAB, SD, LMŠ, SMC in DESUS napisali tak formular? No kakšni Tanji fajon ali humoristu Šarcu bi kaj takega res mogoče pripisali, a tudi o tem dvomimo. Pa čeprav omenjeni obrazec jasno kaže na to, da avtorjem le-tega ne predstavljajo največji problem protikoronski ukrepi, pač pa vladavina Janeza Janše. To, da spotoma z neupoštevanjem ukrepov lahko še koga okužijo, je pač le kolateralna škoda pri doseganju njihovega cilja, kar je seveda rušenje vlade in še toliko bolj odstop premiera.

Očitno se je avtorjem letaka, ki kroži po družabnih omrežjih zazdelo, da bodo izpadli veliko bolj kredibilno, če dodajo logotipe strank, ki se pozicionirajo na levo stran. Le kdo bi imel koliko malo v glavi, da si je izmislil kaj takega?

MG

Povezane objave

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

SDS zahteva parlamentarno komisijo v zvezi z nezakonitimi odvzemi otrok v porodnišnicah v času komunizma

2 komentarja

Jože Bulc 27. 09. 2020 - 16:48
Ne razumete.Janša bo povzročil še več protestov, ker je ta vlada 1. odreagirala na virus z ukrepi proti Slovencem in kot, da so Slovenci butlji, hkrati pa je ta vlada sama kiršila lastne odloke u uporabi zaščitnih mask. Za primer minister Tonin ob obisku meje s Pahorjem. Pb več proslavah Janša in sedaj ministrica Kustec. Po drugi strani smo bili navadni smrtniki zaprti vc občinske meje, z zaprtjem tovarn, propadom malih firm zaradi Janše pa je nastala revščina. 2. Dokler bo Janša imel gnilo vlado, dokler bo Janša ščitil Počivavška, Pivčevo, držal Hojsa, toliko več bo protestov. 3. Janša je osebno naročil proteste pred sodiščem v Ljubljani, zdaj pa Janša nad protestnike proti njemu pošilja policijo ( varuh Svetina je označil akcije policije kot nezakonito legitimiranje...), Janša pa protestnike zmerja z zombiji... A VAM NI JASNO ???
Jože Bulc 27. 09. 2020 - 16:50
Zopet podtikate. Kako priročno za Janšo in njegovo SDS. So vajeni podtalne vojne Janše.
Dodaj komentar