Poglejte si to “ravsanje” v Tarči. Nekulturni pa Klakočar-Zupančič in Švarc-Pipanova! #ODZIVI

Argumente v podporo zakonu o vladi, oziroma bolje rečeno razmetavanje denarja so predstavili Luka Mesec (Levica), Urška Klakočar Zupančič (Gibanje Svoboda)  in Dominika Švarc Pipan (SD), še posebej ti dve sta izstopali po svoji nekulturnosti

“Pri tem zakonu mi ves čas govorimo o ministrstvih, ne kot v prispevku, kjer so mešali ministra in ministrstva, ministrstvo je več od ministra, pomeni samo osebo, ki ga vodi, plus aparat, plus materialni stroški, plus programi, ki so potem v proračunu, zaradi tega je ustanovitev vsakega ministrstva zelo draga zadeva za slovenske davkoplačevalce in za njih v resnici gre,” je bil jasen Branko Grims. A koalicijo se ni dalo prepričati. Še naprej so mlatili svoje. Med samo oddajo pa nastopali arogantno in zajedljivo.

Med samo oddajo se je v studiu vnela vroča debata, saj sta v besedo nasprotnikom zakona nenehno skakali Urška Klakočar Zupančič in Dominika Švarc Pipan. Razprava je bila tako na čase prav vroča. Boštjan M. Turk jima je tako  povedal nekaj krepkih o obnašanju. Primitivna Urška Klakočar Zupančič, pa se je vmes kar smejala.

Predsednica državnega zbora si je neverjetno privoščila celo žaljenje tistih, ki so proti zakonu. Širjenje sovražnega govora, je za Urško Klakočar Zupančič, očitno nekaj povsem normalnega. 

Burna razprava se do konca oddaje ni umirila in prav za konec je Luka Mesec ponovno postregel z žalitvami a račun tistih, ki so proti zakonu o vladi.

Tudi zato je na referendumu v nedeljo odločno povedati, da povečevanje ministrstev ni prava pot!

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Tako se napajajo iz državnega denarja in si koregirajo plačo, neizvoljeni člani Levice.

5 komentarjev

radames 25. 11. 2022 - 4:36
Dve dami še vedno pijani od oblasti.
AOMORI 25. 11. 2022 - 7:46
Žal, kokoši ne moreta biti dami.
Tone Planinšek 25. 11. 2022 - 7:50
Pošljimo udbovske družbenopolitične delavce in delavke iz javne RTV na smetišče zgodovine, zato v nedeljo 3X PROTI.
mona lisa 25. 11. 2022 - 13:51
Trikrat PROTI.
mona lisa 27. 11. 2022 - 15:51
Primitivki
Dodaj komentar