Poglejte si to sprenevedanje Socialnih demokratov!

stranka SD, Slika: Nova24TV

Sprenevedanje Socialnih demokratov ob populističnih floskulah predvolilne tekme, presega vse meje dobrega okusa, tudi za tiste z dobrim želodcem.

Socialni demokrati z novimi floskulami?

Danes je na portalih levih medijev završalo. Socialni demokrati imajo osnutek programa, kako rešiti Slovenijo iz krize, oziroma bolje rečeno, kako si spet napolniti komunistično korito z novimi floskulami, ki so všečne za ljudi.

Sicer pa je glavno vodilo Socialnih demokratov kakovostno javno zdravstvo. A glej ga zlomka. 2 milijardi za javno zdravstvo, ki ga je namenila vlada Janeza Janše, socialnim demokratom ni povšeči?  Kako je možno, da  od 10-ih prisotnih poslank/poslancev stranke SD 4-je poslanci ne glasujejo, eden pa celo PROTI? Še dobro, da novim floskulam Socialnih demokratov privlečenih, še iz časa komunizma, nihče več ne verjame!

Še dobro, da judje toliko verjamejo Socialnim demokratom, kot njihovi poslanci v javno zdravstvo in naložbe vanj. Torej v NIČ!

Završalo pa je tudi na družbenih omrežjih:

P.M.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

1 komentar

Viktor Hribar 16. 10. 2021 - 16:30
To je knjiga vseh knjih, ne pa tista od R. Pezdirja, ki samo razkriva zgodovino pa blati Murgle in del tam živečega (mitološkega) osebja. Ponosni nasledniki in sledilci tej mitologiji so res vse lepo napisali belo na belem! Kje pa je napisano osnovno vodilo, ki je: "Sam da ni Janša!", a je čist spredaj ali čist zadi?
Dodaj komentar