Politični analitik Alem Maksuti žaljivo na twitterju označil kdo je “janšist”

slika: Družbeno omrežje

Alem Maksuti, hišni politični analitik 24ur, je tokrat z svojim nedoraslim in žaljivim tvitom označil kdo je “janšist”!

ALEM MAKSUTI Z NOVIM ŽALJIVIM TVITOM

Alem Maksuti, hišni analitik, ki v bistvu analizira politiko v smislu “samo da ni Janša”? V kolumnah na nizkoten način obračunava s Slovensko demokratsko stranko in straši pred neoliberalizmom, promovira pa skrajno levičarske ideje, ki so propadle že v vseh svojih dosedanjih poskusih. On je “strokovnjak” za Maksutijevo “anti Janša” politiko, saj se kot nekdanji raziskovalec Fakultete za družbene vede, redno pojavlja na njegovi že kar hišni televiziji POP TV, kot komentator političnih tem.

Celo za Maksutija pa je tvit, ki ga je zapisal skrajno sprevržen in se moramo resno vprašati ali ni bilo posredi kaj alkohola ali prepovedanih substanc.

Ob vsem naštetim pa niti ne vemo koga je Maksuti mislil o pevcu, ki ne zna peti (raper Zlatko?) in o komikih, ki niso duhoviti (Marjan Šarec?). Mogoče pa je med nepismene štel celo sebe?

PM

 

 

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

3 komentarji

Slovenec 33 22. 02. 2021 - 14:17
V okupirani državi Slovenjiji, kjer vladajo okupatorji in veleizdajalci slovenskega naroda združeni v horde rdečih klerikalcev, ki se imajo za prvorazredne in da so nad Ustavo in zakoni, si lahko takle pripadnik okupatorjev privošči idiotizmne in je verjetno še plačan zanje.
Bojan Pavelsek 22. 02. 2021 - 15:25
Vedno se razveselim ljudi, ki pred vsemi razkrijejo koliko inteligence in znanja premorejo. Lik, ki je napisal in objavil "samopredstavitveni" zapis je dokazal, da nima niti trohice znanja slovenskega jezika. Prepričan sem, da to ni tipkarska napaka.
Stanko Novak 23. 02. 2021 - 14:59
Zgleda da je Maksuti originalen Janšist, ustreza vsaj v dveh kategorijah, bog nam pomagaj.
Dodaj komentar