Poslanec Levica Kordiš, ponovno neprimerno!

slika: twitter

V programu Levice zapisno, da želijo nacionalizirati podjetja: “Lastništvo podjetij bomo prenesli v  roke države in lokalnih skupnosti ter ustanovili delavske, kmečke in potrošniške zadruge.” Pravijo. In to se sklada tudi s Kordiševim zapisom.

Kordiš ponovno s provokativnim zapisom

V uredništvo Nova24TV so dobili fotografijo bralca, na kateri se Kordiš odziva na komentar uporabnika enega izmed družbenih omrežij. Uporabnik ga je spraševal o prevozniškem podjetju, s katerim se prevaža Kordiš. Le ta je odgovoril, da bo omenjeno podjetje ta pravo, ko se ga bo nacionaliziralo.

Kordiš je znan po tem, da rad zagovarja zgrešene socialistične sisteme, kot jih doživljajo prebivalci v Venezueli. Za njihove zgrešene poteze pa radi okrivijo razvite  države z močnimi demokratičnimi principi. O programu stranke Levica se je v preteklosti že veliko govorilo. S svojimi izjavami pa so že velikokrat izkazali nespoštovanje do najbolj uspešnih podjetnikov v Sloveniji. To so na svoji koži izkusili Ivo Boscarol, Igor Akrapovič in Marjan Batagelj. Piše Nova24TV.

Mogoče pa bo Kordiša ta vlak res pripeljal v njemu bolj ljubo Venezuelo.

P.M.

 

Povezane objave

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Noro! Golob bi legaliziral ilegalne prehode, Italija pa zapira meje s Slovenijo?

2 komentarja

Bojan Pavelsek 18. 06. 2021 - 2:35
Žal, smilijo se mi Kordiševi starši, ki niso bili uspešni pri vzgoji; kot izgleda, je bil v otroštvu precej sam, osamljen, pozabljen in zapuščen. Vse te travme iz otroštva zdaj prihajajo na dan; želim mu, da bi kmalu okreval in ozdravel.
jan Gedli 18. 06. 2021 - 5:53
Ali bolje poznate njegovo primarno drižino?
Dodaj komentar