Propagandna vloga antifašističnih novinarjev! Poglejte si ta levi cvet novinarjev!

slika, twitter

Proti “janšistične” cvetke novinarjev so se spet udarile na plano. So v bistvu tudi glavno orožje, ali politična stranka v ozadju v boju proti Janezu Janši.

Propagandna vloga antifašističnih novinarjev

Del igre levosučnih novinarskih navijačev je predstava v Celju, kjer Evgenija Carl in Mojca Pašek Šetinc kazensko preganjata predsednika vlade in predsednika stranke SDS Janeza Janšo, zaradi verbalnega delikta. Carlova in Pašek Šetinčeva Janšo tožita, ker ju je zaradi poročanja, v katerem je Carlova SDS podtikala povezave s fašisti, na spletnem omrežju označil za odsluženi Kučanovi presstitutki. Številni novinarji poskušali s Šetinc Paškovo in Carlovo prepričati, da je Janša ti novinarki zmerjal kot ženski in trdil, da prodajata seksualne, in ne politične usluge. 

Ko gre za novinarje v volilnem spopadu, pa je Tanji Fajon iz SD, ki je bila nekoč novinarka TVS, ta teden uspelo za vabo za volivce pridobiti novega znamenitega predstavnika sedme sile. Po Jonasu Žnidaršiču bo glasove za stranko SD letos pomagal zbirati Blaž Zgaga, ki je politični aktivist levice med novinarji že več desetletij. Bil je eden od avtorjev peticije 571 proti prvi vladi Janeza Janše, Piše Peter Jančič v kolumni na Siol.net. Zgaga je bil tudi soavtor na Finsko izvoženih laži v aferi Patria. Na Finskem so takrat našli tudi Draga Kosa, moža odgovorne urednice POP TV Tjaše Slokar Kos. Sicer pa je stranka SD res opremljena z “visokimi” kadri novinarske (ne)kulture. Že pred štirimi leti je za SD, takrat na lokalnih volitvah, kandidiral drugi, podobno razvpiti levi novinar, Dejan Karba. Tudi znan po “dosežkih” iz afere Patria.

Tu je ena izmed neumnosti novinarja Blaža Zgage, novopečenega ponosnega naslednika komunistov:

Vsekakor pa je levim v veliko pomoč tudi voditeljica Tarče, famozna  Erika Žnidaršič, ki je blatila naš portal e-maribor.si in ga označila za marginalni medij. Sicer pa je Erika znana tudi po tem, da z vso vnemo “pumpa”  Roberta Goloba, tistega direktorja, ki je mahal s svojo plačilno listo, ki jo je kazal tudi že prej, in trdil, da je kot direktor GEN-i dobival le sedem tisoč evrov neto plačila mesečno (če verjamete v pravljice).  Erika Žnidaršič pa je, kot je to običajno pri gostih iz strani KUL, namesto preverjanja in razkrivanja manipulacije pomagala kandidatu, ki ga je ob vstopu v kampanjo podprl tudi Milan Kučan.

No slednja največja propaganda še zadnjega komunističnega palčka z Murgel, pa je bilo rajanje v Dražgožah, kjer so levi mediji pograbili Kučanov najnovejši govor, kjer se je Milan počutil, kot bi bil še vedno na čelu ZKJ. Na koncu nam manjka le še Lidija Divjak Mirnik, da se bo drla DIKTATURA. Aja saj res, ona se dere diktatura, le ko ni njena stranka na oblasti.

 

 

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?