RTV, globoko v rdečih številkah, nakazovali pa zanimive dodatke izbranim novinarjem?

zajem slika (RTV)

Podatki RTV Slovenija, potrjujejo navedbe Nove24 TV, da je Igor Kadunc, generalni direktor javne televizijske hiše RTV Slovenija proračunska sredstva delil izbranim novinarjem. Kot piškotke, oziroma dodatke.

Pa si poglejmo dodatke izbrancev

  • ERIKA ŽNIDARŠIČ, Kot je razvidno iz tabele, je Erika Žnidaršič prejela dodatke za delo prek polnega delovnega časa, za delo v izrednih razmerah po KPJS (v marcu in aprilu) in dodatek po 71. členu interventnega zakona (v aprilu) ter nočni dodatek v aprilu in dodatek na državni praznik, prav tako v mesecu aprilu.

  • NATAŠA MARKOVIČ je prejela dodatek za delo v izrednih razmerah po KPJS (marca in aprila) in dodatek po 71. členu interventnega zakona (aprila), nočni dodatek, dodatek na državni praznik in dodatek na nedeljsko delo (vse v aprilu).

  • Dejan Ladika pa je marca in aprila prejel dodatek za delo v izrednih razmerah po KPJS in dodatek po 71. členu interventnega zakona (aprila), marca pa je prejel še dodatek za delo v neenakomernem razporejenem delovnem času.

Zagotovo se spominjate kakšno delo nasploh je opravljala Erika Žnidaršič, še posebej takrat, ko je bilo potrebno omadeleževati Janševo vlado. Čistega vina ji je nalil tudi obrambni minister Matej Tonin.

MG


Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

1 komentar

Jože Bulc 22. 07. 2020 - 19:52
Janša je naročil, da se nagrajuje ljudje, kot šefi odločajo. V prvi vrsti je Janša ustanovil in nagradil krizni štab. Ta je bil nezakonit in razpuščen...Koliko je Janša zapravil za npr. upokojenega policista in bivšega šefa Sove, ki nima pojma o epidemiji, ne po izobrazbi, ne po izkušnjah, niče ne ve, itd. Dalje navodila, da se nagradijo ljudje, ki so med virozno epidemijo imeli stike z ljudmi med službo... in dalje kakor šefi odločajo prosto. Zdaj pa se pizdite. Novinarke si bile nagrajene za delo na delovnem mestu, le da so stopile na žuljj. Ker so stopile Janši na žulj, zdaj mediji SDS pljuvate. Opravile so odlično delo in razkrile Počivavškov krimimal. Nič se ne vprašate zakaj so bili ljudje nagrajeni za delo od doma ??? Niso bili ogroženi, nič posebnega niso prispevali, pa so dobili dodatek. Tako selekcijo izbiranja sovražnikov lahko premore le SDS, Janša in Janševi mediji.....
Dodaj komentar