Rupar: “Če se z nami ne boste pogovarjali, bomo ohromili glavno avtobusno postajo!”

shod upokojencev

Levi vladajoči ignorirajo pogovore z Inštitutom 1. oktober. Na prošnje se na odziva na predsednik Robert Golob, ne predsednica Državnega zbora Urška Klakočar Zupančič, ne minister Luka Mesec.

Upokojenci so najbolj ranljiva skupina v Sloveniji. Med njimi je veliko takih, ki zelo težko živijo in se preživljajo iz meseca v mesec. Inštitut 1. oktober je prezrla tudi predsednica države Nataša Pirc Musar. V inštitutu so nad potezami ignorance izredno ogorčeni. Še posebej zato, ker za njimi stoji več 10.000 glava množica obupanih ljudi.

[color-box color=”blue”] “Vlada Roberta Goloba se pogovarja z vsemi le nas upokojence želi izstradati do smrti. Namenoma se ne pogovarja o dvigu pokojnin, ustreže vsem drugim, le vas želi dobesedno čimprej pokopati! Ravno zato bo četrti shod upokojencev 3. Maja 2023 ob 15. uri na avtobusni in železniški postaji v Ljubljani pred kipom generala Rudolfa Maistra Shod in poti “ogleda stavb” na tem področju bomo prijavili shod,” so zapisali v Inštitutu.[/color-box]

V kolikor do pogovorov ne bo prišlo, bodo upokojenci, ter ustali udeleženci shoda, ohromili promet okoli glavne avtobusne postaje, oziroma promet v strogem centru mesta Ljubljane.

Prvi oktober obenem vabi vse, da se jim pridružijo v tem boju.

 

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

2 komentarja

Vipavec 5. 04. 2023 - 23:51
Podpiram napovedano protest. Razširite mrežo in ustanovitev nove zvezo upokojencev po v sej Sloveniji. Dam desno roko pri tem delu ma mislim zelo resno.
Marija Fortič 8. 04. 2023 - 7:35
Dokler bo policija in sodstvo podpiralo levo opcijo ne bo zmage.Ko bo 100.000 na ulici,bodo šele videli,da je vrag vzel šalo.Takrat se pa lahko bojimo kakšnih hudih jam in brezen,saj so menda sedaj prazne.
Dodaj komentar