Rupar ima rešitev za planiško sramoto. Upokojencem dajte 50% popusta

Slika iz Planice (zajem slike - RTV)

Planiška sramota, se nadaljuje. Kljub lepim uspehom naših športnikov, obiskovalcev v Planici na svetovnem prvenstvu ni od nikoder. Tudi slovenski biser Bled je včeraj, ko je bil v Planici prosti dan, sameval. turisti pa raje v Beljak, kjer je ceneje. Društvo 1. oktober ima rešitev?

Rešitev, ki se ponuja sama po sebi, pa so seveda upokojenci. Teh je kar 130.000. V društvu 1. oktober imajo zato rešitev. Društvo Inštitut 1. oktober je namreč v odprtem pismu predsedniku vlade dr. Robertu Golobu, predsednici države Nataši Pirc Musar, organizacijskemu odboru Planica 2023 in vsem, ki odločajo o tem dogodku, naslovilo prošnjo za popust za vstopnice upokojencem za Planico.

Predlog društva 1. oktober je, da vsem upokojencem z upokojensko izkaznico na blagajni priznajo 50-odstotni popust pri nakupi pijače in hrane, v Planici pa 30- odstotni popust. Rupar je ob tem dejal, da prav velike izgube zaradi tega ne bo, veliko število upokojencev pa bi obenem pomenilo promet in denar blagajni. “Obljubim lahko le, da bomo pomagali pri spodbujanju na tisoče upokojenk in upokojencev, ki bomo prišli na festival ponosa, na kraj ponosa in slovenskih uspehov! Dovolite, da tudi tokrat upokojenci rešimo prireditev in Slovenijo pred sramoto!” Je zapisal Rupar.

Sicer pa bodo jutri upokojenci na drugem vseslovenskem shodu. kot je zapisal Pavle Rupar, prav predsedniku vlade, zapeli Avsenikovo pesem: Planica, Planica. Mogoče se celo strezni in podpre predlog društva 1. oktober.

 

Povezane objave

Saj ni res, pa je. Na urgenci pijani 14-letnici. Neverjetno koliko sta imeli alkohola v krvi.

Gost je tako omagal, da je zaspal v enem izmed mariborskih lokalov. Zbudili so ga policisti!

Saj ni res pa je. Je parkirišče v Piranu res najdražje na svetu?

2 komentarja

Gorvel 1. 03. 2023 - 8:02
Ne bi se čudill, če bi po vseh idiotarijah golobove levice na Planici, zmanjkalo še snega.
Anton 3. 03. 2023 - 5:22
No kaj sem napovedal. Zdaj je Rupar začel tržiti upokojence. Samo še preknjiži društvo v stranko pa bo spet v parlamentu, to kar si močno želi. Boste videli.
Dodaj komentar