S kom je včeraj skrivnostno sestankovala Janja Sluga?

Janja Sluga, slika Požar report

Prva os treh odpadnikov SMC-ja Janja Sluga že lobira? Sluga še ne ve kaj bo delala po volitvah, oziroma kateri stranki se bo priključila, zato baje zelo rada sestankuje.

Le s kom skrivnostno sestankuje Janja Sluga

Lobiranje je edina pot, da se Janja Sluga obdrži na politični sceni, oziroma, da morebiti obdrži službo v državnem zboru, kajti čas manekenstva je že zdavnaj minil. Kam torej iti iz SMC? Janje baje na marajo v stranki SD, K Šarcu verjetno nebi šla, saj se revež – Šarec  boji za obstanek stranke v parlamentu, podobno je z stranko SaB, Levica pa za Janjo baje niti najmanj ni zanimiva. Kam torej?

Slike: Požar report

Janja Sluga, se je na skrivnem sestanku torej dobila, kot poroča Požareport, s predsednikom Računskega sodišča Tomažom Veselom, v ljubljanski restavraciji diVino, sinoči, okoli pol desetih zvečer (ona v krajšem krilu, on pa v puloverju in modnih supergah). Na veliko se govori, da prav Vesel ustanavlja svojo stranko in zagotovo potrebuje nekaj zanimivih imen. No morebiti pa je pogovor tekel v drugi smeri, saj naj bi se Tomaž Vesel in žena Gordana ločevala. Kdo ve.

P.M.

Povezane objave

Tak luksuz pa si je privoščila predsednica države za počitnice.

Narod strada, država v razsulu, predsednik vlade pa z ljubico na “morčku”?

Kako se sprostiti na različne načine

2 komentarja

Bogdan Kranjc 27. 10. 2021 - 3:35
Tudi Janja rabi urejen vrtiček haha.
Neva Klemenc 3. 11. 2021 - 6:28
Streho nad glavo. Zorčič jo je že nagradil za "beračenje".
Dodaj komentar