Šarec se ob pozivu k odstopu Aleksandre Pivec počuti, kot zmagovalec?

Serpentinšek, slika twitter

Predsednik LMŠ Marjan Šarec spet razburja. predvsem tiste, ki zagovarjajo odhajajočo ministrico za kmetijstvo Aleksandro Pivec.

Šarec se ponovno spreneveda?

Najbolj zanimivo pri vsem je to, da je Aleksandro Pivec pod svoje okrilje vzel prav Marjan Šarec, ko jo je predlagal za ministrico za kmetijstvo. čeprav so ji takrat mnogi očitali afero “SRIPT”, se bivši predsednik vlade ni zmenil za to. A, ko je Pivčeva, potem, ko je Šarec vrgel puško v koruzo, postala podpredsednica vlade in hkrati kmetijska ministrica v Janševi vladi, je LMŠ z vsemi topovi udaril po njej.

Šarec je vse skupaj označil za farso. Sicer pa je ta beseda, ki pomeni satirično dramsko delo z ostro polemično vsebino, njemu pisana prav na kožo. Tako bi lahko poimenovali namreč njegovo nedavno vladanje, FARSA!


Šarec pa še vedno ne razume osnovnega dejstva vladanja in partnerstva. Ne samo da se pred novinarji večkrat zlaže, tako kot pri lepi Nataši, ampak niti ne ve kaj govori. Motiv po pozivu k odstopu Pivčeve – Janši, ni dala stranka LMŠ z grožnjo po interpelaciji, ampak preprosto dejsvo, da so interpelacijo zahtevali koalicijski partnerji, stranka DESUS. No, ko se bo takih osnovnIh dejstev naučil tudi Šarec, pa bo spet lahko vladal… Mogoče čez nekaj časa kakšnemu društvu upokojencev.

MG


Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

4 komentarji

Božidar Rodica 1. 10. 2020 - 10:27
Eh bolan človek
Jože Bulc 1. 10. 2020 - 11:06
Ha, ha, ha. Smešno. PAREC IMA PRAV. S PIVČEVO POVEZUJEMO KORUPCIJO, LAGANJE, VALJENJE KRIVDE NA DRUGEGA, ISKANJE ZAROT... Edino kar ni storila prav, po odkritju njenih dejanj je, da ni takoj odstopila. Prav bi bilo, da ne bi lagala o plačanih, neplačanih računih, da ne bi govorila o zarotah, da ne bi krivde valila na Erjavca. Če bi takoj odstopila, bi ohranila osebno dostojanstvo. Tako pa bo šla kot navadna c........unja, brez ponosa in integritete.
Jože Bulc 1. 10. 2020 - 11:12
Poglejte še eno nepošteno žensko , tokrat iz kvote SDS. Janša jo je kot ženo Zvera in članico SDS ves čas forsiral, da je bila direktorica .... Rezultatov narodne sprave ni bilo, saj sicer tudi SDS nima namena sodelovati pri spravi. Jo je pa Svet centra dolgo časa pozival, da naj vrne denar, ki si ga je z zlorabo direktorovanja sama odobrila, nezakonito. Ker se na pozive Sveta centra ni odzivala, so sprožili postopek odstavitve. Tokrat pa je ravnala prav, NE KOT PIVČEVA, in sama odstopila kot direktorica. ""Ekskluzivno: odstopila direktorica Študijskega centra za narodno spravo Andreja Valič Zver""
dk 1. 10. 2020 - 11:47
Vaški bebec, se oglaša.
Dodaj komentar