Se Golobov svetovalec za varnost Miloš Milović prosto sprehaja na prostosti?

Miloš Milovič na zababi v Gibanju Svoboda

Pravnomočno obsojeni Golobov svetovalec za varnostna vprašanja Miloš Njegoslav Milović, naj bi bil vedno na prostosti? Bralec iz Kamnika je Demokraciji poslal tudi fotografijo Milovićevega avtomobila, mercedes karavana, modre barve. 

Golobov svetovalec za varnost Miloš Milović naj bi po poročanju medijev sicer zaprosil za odlog prestajanja zaporne kazni, pa tudi za alternativno prestajanje kazni. 

Milovićev mercedes karavan pred enim od lokalov v središču Kamnika, slika Demokracija

Spomnimo. Sodišče je Milovića obsodilo na leto in pol dolgo zaporno kazen in plačilo 15 tisoč evrov globe. Pravnomočno obsojen je bil zaradi pomoči pri zlorabi položaja zaradi sodelovanja v fiktivnem poslu družbe SŽ – Železničarsko gradbeno podjetje. Sodbo je potrdilo tudi Vrhovno sodišče RS. Milović se je sicer izgovarjal, da je denar prejel Peter Čeferin iz Odvetniške pisarne Čeferin, kjer je bil Milović včasih tudi zaposlen.

Milović velja tudi za prijatelja Tanje Fajon, podpredsednice vlade in predsednice stranke SD. Pri tem je potrebno tudi povedati, da stranka SD vodi tudi pravosodno ministrstvo. Fotografije Tanje Fajon in Miloša Milovića v času morskega uživanja so bile že pred časom objavljene na nekaterih spletnih medijih.

Bo Miloš Milović sploh kdaj začel prestajati kazen?

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.