Shod upokojencev! Kaj vse bo danes dogajalo na Trgu republike? Rupar pričakuje 40.000 ljudi.

shod upokojencev

Na današnji prvi delovni dan po praznikih se bodo na shodu ponovno zbrali upokojenci, ki bodo vladi povedali, a so ponovno neuslišani in da zahtevajo pravice zase.

Tu sio še zadnja navodila društva 1. oktober: “Kaj se bo danes dogajalo na Trgu republike. Točno ob 15. uri bo po pozdravnem govoru “pohod” mimo odra do predsedniške palače, kjer bomo od predsednice države kraljice Pirc Musarjeve zahtevali odstranitev njene svetovalke za usmrtitve Meden Maroltove z vzkliki: ” HOČEMO ŽIVLJENJE, NOČEMO SMRT!”! Drugo “PODOKNICO” bomo zahtevali pred poslopjem vlade, kjer bomo od dr. Roberta Goloba zahtevali umik procedure zakona o evtanaziji z vzkliki: ” VRNITE NAM PENZIJE, HOČEMO ŽIVETI “! Potem se bomo po obhodu vrnili nazaj na Trg republike, kjer se bo protest nadaljeval ob prenosu dogajanja tudi na RTV SLO1, Vse dogajanje vključno s shodom po Ljubljani bodo neposredno prenašali tudi na NOVA 24 TV, Topnews, portal e-maribor.si.”

Veselimo se snidenja z vami, veselimo se čudovite manifestacije, ki naj bo vzor vsem v državi: ODLOČNI SMO SE BORITI ZA NAŠE POKOJNINE IN PRAVICO, POPUŠČANJA NE BO!” je zapisal Pavel Rupar v imenu društva 1. oktober.

NE POZABITE! Pričakujemo lepo vreme DOPOLDAN PROSIM POJDITE VSI, KI BOSTE NA SHODU NA UPRAVNE ENOTE POTRDITI OBRAZCE ZA DVIG POKOJNIN IN JIH POTRJENE PRINESITE NA SHOD NAM! Podpis oddajate zase, za dvig vaše pokojnine , ne za nas !!! POTRUDITE SE, ZA VAŠ DENAR GRE!!

Iz Maribora bosta na shod odšla 2 avtobusa!

Prvi avtobus bo odpeljal ob 12. uri izpred nekdanje Modne hiše iz centra Maribora, ustavljal bo na avtobusni postaji pred Lidlom na Tržaški cesti. Na  avtobusu je še nekaj prostih mest. Informacije: 040 350 347

Drugi avtobus bo odpeljal ob 12.30 izpred Planeta TUŠ, na Studencih. Ustavljal bo pred Mercator centru na Taboru in na avtobusni postaji pred Lidlom v Hočah. Avtobus je že zaseden.

Povezane objave

Hojsa na domu iskali policisti. Nadlegovali naj bi njegovo družino.

Na RTV bi ukinjali oddaje in varčevali, a poglejte te plače zaposlenih

Danes na protest sindikat javnega sektorja, zaposleni v zdravstvu in poklicni gasilci

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več