Sin vrhovnega državnega tožilca Hinka Jenulla, poziva na proteste?

Že od samega začetka naj bi proti legitimni oblasti hujskal režiser Jaša Jenull, sin vrhovnega državnega tožilca, ki bi moral pri svojem delu uporabljati ničelno toleranco.

Sin (neodvisnega) državnega tožilca glavni na protestih proti vladi?

Gre za vidnega aktivista, ki je od prvega dne v svojih objavah na družbenem omrežju Facebook nasprotoval prav vsem potezam nove vlade, že 21. marca pa je tako pozival k prižiganju sveč pred parlamentom. Takrat, ko je bilo s strani zdravstvene stroke svetovano, naj se izogibamo prav vsakemu nepotrebnemu odhodu od doma. sedaj pa se njegovo sovraštvo proti vladi Janeza Janše samo še stopnjuje.

Sicer pa to ni še nič! (nepristranski) Vrhovni državni tožilec s kazenskega oddelka Hinko Jenull naj bi pod streho imel kar dva potencialna “delikventa”. Njegov sin Jaša Jenull je glavni pobudnik nelegalnih protivladnih protestov, ob tem pa ni pozabljena niti zgodba o nekdanji dolgoletni direktorici občinske uprave MOL Jožki Hegler, ki se je zaradi suma zlorabe položaja že znašla v preiskavi NPU. Šlo naj bi za tesno sodelavko Zorana Jankovića, ki je med drugim nad zaposlenimi izvajala prefinjen psihološki teror.

Sicer pa se včasih “skisa” tudi Jaši Jenulli, ko za sebe pravi, da je organizatorka t.i. kolesarske vstaje. Pa naj razume kdor more!

Očka, (neodvisni) državni tožilec pa nič?

MG

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

1 komentar

Johanca Ispodklanca 16. 04. 2021 - 23:13
Bravo Jaša. Stop Janšizmu, svoboda narodu!
Dodaj komentar