Skoraj res neverjetno! Stran v podporo Galetu, je pravo zbirališče tistih ki pozivajo k uboju Janeza Janše!

Očitno tudi na Facebooku nismo vsi enaki pred zakonom in pred brisanjem člankov. nekateri si lahko privoščijo praktično vse, kar jim pade na pamet. policija bi morala stran, ki je nastala, kot podpora Ivanu Galetu nemudoma ukiniti in vse tiste, ki pozivajo k smrti kaznovati.

Grožnje s smrtjo, žaljenje, zmerjanje, sovraštvo, to je stran v podporo Ivanu Galetu

Kar težko človek prebira toliko sovraštva, kot je zbranega na tej strani. Koliko pozivov k umoru, koliko neverjetnih groženj in neprimernih komentarjev. Se to res dogaja v času, ko se Slovenija bori s smrtonosnim virusom, v času, ko bi ljudje morali držati skupaj?

V opisu pravil komentiranja na strani lahko najdemo že utečeno politično floskulo, da ne podpirajo nobene politične opcije, in da ne bodo tolerirali sovražnih komentarjev. A kaj potem delajo tam komentarji, kot so: Poglej ga idijota!! Z takim veseljem ga bi poču z lopato po tistem pokvarjenem frisu!! Prekleta svinja pokvarjena gnoj!!!!!!!!!!!!! “Pospravimo tega plešastega psihiča, da bo že enkrat mir!”, Atentat je mila kazen.” “Smrt Janšizmu, svoboda narodu in tako dalje.

 

Nekaj je sarkazem, nekaj šala in nekaj direktna grožnja s smrtjo. Vse pa je zelo nevarno. Kje je v tem primeru policija? Tista policija, ki se rada slika s protestniki namesto, da bi jih kaznovala? Kje je tukaj (FDV) administracija, da se žaljivi članki odstranijo? Kje so tu tisti, ki bi morali stran v podporo Ivanu Galetu preprosto izbrisati, saj stran neti sovraštvo med ljudmi?

Se bo proti administratorjem strani sprožil kakšen postopek za kazenski pregon?

MG



Povezane objave

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Noro! Golob bi legaliziral ilegalne prehode, Italija pa zapira meje s Slovenijo?