Smešnice RTV-ja? Kadunc trdi: “Naše ankete pravijo, da nas ima večina za objektivne!” (video)

RTV Slovenija, slika: v Fokusu

Nova24TV je pripravila pravo malo soočenje in iskrenje mnenj o TV Slovenija. Poglavitne teme so bile kako in če sploh, RTV skuša doseči objektivnost in optimizacija poslovanja RTV.

Kadunc pravi da 80% ljudi podpira RTV Slovenijo

Že pri uvodnem vprašanju o tem, ali je RTV Slovenija objektivna ali ni, sta svetnik Slavko Kmetič in direktor Igor Kadunc stala na povsem drugih bregovih. Medtem ko je Kadunc prepričeval, da so očitki o neobjektivnosti le mnenja, njihove ankete pa da kažejo drugače, je Kraljič nemudoma izpostavil, da obstajajo v informativnem programu oddaje, ki očitno favorizirajo zgolj in samo tako imenovane leve intelektualce in imajo “črne liste” ljudi, ki tja ne morejo prit izrazit svojega mnenja.




Oddaja, ki jo je še posebej izpostavil, je Studio City, ker je Studio City pač eksplicitno pristranska. Kadunc tega, ali ankete javnega mnenja, ki jih delajo sami, kaj povedo o problemih z objektivnostjo in ali bi morali naročiti vsaj kakšno zunanjo, neodvisno preverjanje javnega mnenja, ni problematiziral.

Oddajo pa si lahko ogledate v spodnji povezavi:

MG


Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

1 komentar

Jože Bulc 29. 09. 2020 - 23:15
Mogoče je to smešno, kar pravi Kadunc. Meni ni smešno. JE PA ZELO SMEŠNO, JANŠISTI IN jANŠEVI MEDIJI OČITAJO PRISTRANSKOST RTV. Namreč ti ljudje in SDS mediji pretežni del svojih javnih sporočil lažejo, podpihujejo sovraštvo in širijo rasizem. ZATO MI JE SMEŠNO, DA RAVNI TI , KI SO STRANSKARSKI IN NUJNO PRISTRANSKI, POLITIČNI, SPLOH KAJ ZINEJO O OBJEKTIVNOSTI, KER JE SAMI NIMAJO IN TOLČEJO SAMO POLITIKO IN ZLIVAJO GNOJNICO.
Dodaj komentar