Šport Maribor: Praznujmo skupaj

Atletski stadion Poljane bo v soboto, 29. aprila in v torek, 2. maja, odprt za uporabnike med 8. in 13. uro.

V ponedeljek, 1. maja bo stadion zaprt za treninge in ostale aktivnosti.

Kopališče Pristan bo med prazniki na voljo uporabnikom po nekoliko spremenjenem delovnem času. Na praznična dneva, v četrtek, 27. aprila in v torek, 2. maja, bodo bazeni za obiskovalce na voljo po nedeljskem delovnem času, to je med 8. in 20. uro. V ponedeljek, 1. maja,  bo kopališče zaprto.

Vse ostale dneve v prazničnem času bodo bazeni na voljo po ustaljenem urniku. Vabljeni na plavanje, ki velja za eno najboljših oblik rekreacije za prav vse generacije in si z njim popestrite praznično – počitniške dneve.

Dvorana Tabor bo v prazničnem času za redne uporabnike in klube na razpolago v petek, 28. aprila, med 13. in 20. uro in v torek, 2. maja, med 9. in 12. uro. Dvorana bo zaprta na oba praznična dneva, to je v četrtek, 27. aprila in v ponedeljek, 1. maja. Prav tako bo zaprta v soboto, 29. aprila in v nedeljo, 30. aprila.

Ledna Dvorana je za rekreacijo od 31. marca naprej zaprta.

Povezane objave

Ljubljanska sramota sredi Ljudskega vrta.

Pogovorno omizje našega portala! Gosta tudi Romana Tomc in Pavle Rupar

Mariborski upokojenci, po protestu, niso hoteli na neokusni prižig lučk v Ljubljani.

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več