Sramota! S totalitarnimi simboli oskrunili spomenik na ljubljanskih Žalah!

Kot poroča portal SIOL, so na ljubljanskih Žalah, poveličevalci komunizma oskrunili spomenik, kjer so pokopani padli domobranci.

Poveličevalci komunizma, režima, pod katerim je v Sloveniji, umrlo več Slovencev, kot je bilo žrtev v  vseh vojnah na slovenskih tleh skupaj, so se sedaj, spravili tudi na grobove.  Gre namreč za spomenik padlim domobrancem, ki so ga oskrunili z razpršilom. Tam pa upodobljena rdeča zvezda in znak OF. 

Kaj imajo žrtve skupnega s tistimi, ki danes še vedno poveličujejo nekaj, kar je po vsem svetu najbolj zavržno – s komunizmom. Popolnoma nič!  Očitno pa se moramo pred podivjano komunistično drhaljo še naprej boriti, saj niti umrlim ljudem ne pustijo počivati v miru.

Foto: Omar Hanuna /SIOL

P.M.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

4 komentarji

Slovenec 33 29. 10. 2021 - 11:02
Potomci in nasledniki največjih veleizdajalcev slovenskega naroda ne morejo iz svoje kože rdečih blaznežev. Slovenija je okupirana država že od 1. 12 .1918 naprej. V času te okupacije pa je bilo največje zatiranje slovenskega naroda v dobi, ki so jo zaznamovali rdeči verski blazneži, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 MORIŠČIH po slovenski zemlji in po koncu vojne so kot kvislingi privlekli v Slovenijo nove okupatorje in še več kot 45 let odkrito sodelovali z njimi in zadnjih 30 let to delajo tajno, ker Svobodna Slovenija ni njihova opcija. Rdeča okupatorska golazen golazen le škodi slovenskemu narodu in v času njene prisotnosti
Dada 29. 10. 2021 - 11:47
1. TA RDEČI SO BILI PRIZNANI BORCI IN ZAVEZNIKI ZDA , ANGLIJE, RUSOV IN SO DEL ZMAGOVITEGA ZAVEZNIŠTVA PROTI osi bERLIN, rIM, tOKIO. DOMOBRANSKA ZALEGA PA JE BILA NA STRANI HITLERJA IN MUSOLINIJA, ZATO SO TIHO, KER SO IZGUBILI VOJNO. 2. Na splošno pa je znano, da so ta bejli porušili in uničile nekaj spomenikov PADLIH V NOB, VSAKO LETO JIH NEKAJ POMAŽEJO. Tako, da bo domobranska zalega utihnila. Sicer boste ponovno deležni tistega kar je bilo na koncu vojne.
MOPSEN 29. 10. 2021 - 12:05
A ti spet groziš....pazi se.
Slovenec 33 29. 10. 2021 - 12:47
Sem povedal, da rdeči verski blazneži vseh generacij ne morejo iz svoje veleizdajalske kože. Do slovenskega naroda so bili, so in bodo ostali, VELEIZDAJALCI in KVISLINGI in pred tem so bili pa izvajalci genocida nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji.
Dodaj komentar