STA zavaja? Državljani zbrali le toliko evrov, kot za en sindikalni izlet

V kampanji “Za obSTAnek” državljani zbrali kvečjemu za sindikalni izlet. Posamezniki zaposleni v državni upravi, ki so “donirali” prek službenih telefonov, pa bodo morali zneske refundirati!

DRŽAVLJANI SO ZA STA ZBRALI BORE MALO DENARJA?

Sredstva je bilo mogoče prispevati z SMS sporočili za en evro, ali pet evrov ali pa na TRR društva na Vošnjakovi ulici 8 v Ljubljani. Publicist Tomaž Štih je razkril, da po njegovih izračunih državljani z donacijami po en in pet evrov, niso zbrali niti za sindikalni izlet. Če zgoraj navedeni skupni znesek v višini 189.000 evrov drži vsaj približno, so se zagotovo morali najti “pravi” (beri: “naši”) donatorji, ki direktorju Bojanu Veselinoviču dajejo potuho pri njegovih nečednostih.

Še bolj pa je zaskrbljujoče, da so nekateri posamezniki zaposleni v javni upravi donacije nakazovali kar prek službenih telefonov. A notranji minister Aleš Hojs je danes prek Twitterja sporočil, da se vse “donacije”, ki so bile na STA plačane iz službenih telefonov v javni upravi morajo refundirati s strani posameznikov, ki so na ta način “donirali”. Take “donacije” so seveda šle na račun vseh slovenskih davkoplačevalcev, kar je seveda povsem nesprejemljivo početje. Piše portal Politikis.

Levi donatorji imajo v Sloveniji očitno še veliko denarja.

P.M.

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

1 komentar

Viktor Hribar 11. 05. 2021 - 18:06
Ne vem kako lahko javni uslužbenci s službenim telefonom plačujejo preko SMS sporočil. Tudi sam imam službeni telefon v privatnem podjetju, da ne bo nesporazumov. In pri nas klicev na plačljive številke in SMS sporočil z donacijami ni možno opravljati. Je z izvajalcem tako pogodbeno dogovorjeno! Kako to da tega za vse svoje uslužbence ne more narediti država? Pa saj to ne more bit res!
Dodaj komentar