Ste videli kako so podpisali Pavla Ruparja na nacionalni TV?

Pavel Rupar, zajem slike

Pavle Rupar, se je skupaj s članoma društva 1. oktober Igorjem Černogo in Andrejem Peterletom, prejšnji teden udeležil razprave v parlamentu, kjer so razpravljali o zakonu o upokojencih. 

Razprava o upokojencih je bila, predvsem zaradi izpadov predsednice Državnega zbora še kako burna. Predsednica se je drla na upokojence, ki so na balkonu sedeli, kot gostje. Bila je žaljiva do predlagateljev zakona o upokojencih, segala v besedo in podobno. 

Kot je zapisal Pavel Rupar: “Preslišati žaljivke in napade, poniževanje starejših, ki so bili z nami, podle in pritlehne besede nisem mogel, a me niso zlomile. Nasprotno, moral sem se postaviti v bran upokojenim ljudem in sebi, nihče nima pravice svoje flustracije izlivati nad ljudmi. Še najmanj nad starejše! Dogodek je vrgel zelo slabo luč nad poslance, ki bi morali prvi pokazati spoštovanje, prvi ceniti prehojeno življenjsko pot in nagraditi ljudi, od katerih sami bogato živijo! Pa so vrgli ponižujočo gnojnico , ki jo premorejo in mladim dali strašansko negativno sporočilo, kakšen odnos imajo do svojih mater in očetov! Skupaj z mediji, ki jih podkupujejo zato, da jih branijo in lažejo, da se razumemo.”

Tudi laiku, ki je spremljal zasedanje ni bilo povsem jasno, kaj se je v parlamentu dogajalo, še posebej takrat, ko so Pavla Ruparja podpisali, da sodi kar v poslansko skupino Slovenske demokratske stranke.

Vse za to, da ljudje dobijo povsem drugačen občutek kaj se dogaja! Kdo je tu nor?

Povezane objave

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Komu se meša? Na POP TV za ponedeljek napovedali minus 2 stopinji celzija?

Tako pa je mlada harmonikarica zaigrala s prevezo čez oči znano Miheličevo skladbo

5 komentarjev

Dado 5. 02. 2024 - 3:40
Ruparjeve besede: " nihče nima pravice svoje flustracije izlivati nad ljudmi". Pa ti to delaš zadnji dve leti cel čas... Si zadnji, ki bi lahko opozarjal na to...
alojz 5. 02. 2024 - 4:05
Z leti marsikdo sreča pamet. Ti jo ne boš. Boš zbežal pred njo.
Dado 5. 02. 2024 - 5:03
Hja, O tem, kdo je zbežal pred pametjo in koga dejansko je srečala, bi se dalo debatirat.. Vem pa, da stojim za svojimi besedami, ker vse kar napišem, je res... Pa, če si vi to priznate ali ne...
Antonio 5. 02. 2024 - 7:30
In ti Dado si zadnji ki ima kaj komentirati, budalo zafixano
Dado 5. 02. 2024 - 7:44
No, Antonio, daj me prosim razsvetli, zakaj sem zadnji, ki bi lahko kaj komentiral?!? Ker se ne strinjam z Ruparjem in s tabo, bi moral biti tiho?!? Pa še nekaj, ali opaziš razliko med mojimi in ostalimi komentarji?!?
Dodaj komentar