Streljanje na Ptuju. V akciji tudi policijski specialci

slika, zajem zaslona RTV

Na Ptuju je danes prišlo do streljanja. Dogajanje se je začelo zjutraj, policija pa je ob 13. uri razkrila nekaj več informacij o dogajanju.

 

Na območju Ptuja, na Selski cesti na Ptuju je odjeknil strel, kmalu so bili na območje poslani policisti, pripadniki Specialne enote policije, vključen je bil tudi policijski pogajalec. oški je večkrat stopil na balkon hiše in iz balkona sprožil več strelov, meril je tudi proti policistom. Policisti so kraj zavarovali in trenutno še vedno izvajajo nujne ukrepe. Po doslej znanih informacijah ni nihče poškodovan. Na kraj so bili napoteni policisti, pripadniki Specialne enote policije in policijski pogajalec, so sporočili s Policijske uprave Maribor.

 

Trenutno na kraju dogodka še vedno potekajo dejavnosti policistov za razrešitev zadeve, delo pa usklajujejo v operativnem štabu. Ob tem je predstavnica policije povedala, da so do zdaj vzpostavili stik z enim človekom v stanovanjski hiši. Ni pa mogla povedati, ali ima morda moški še koga ob sebi, prav tako ne, za kakšno strelno orožje gre in ali je bil moški policiji v preteklosti že znan oziroma ali so ga že kdaj obravnavali. Po dozdajšnjih informacijah ni nihče poškodovan, so sporočili s PU-ja Maribor.

 

Sosedje so za Ptujinfo povedali, da je nekdo v hiši grozil z orožjem, slišali so en strel. Po neuradnih informacijah Ptujinfo je bila povod za današnje dogajanje na Ptuju ločitev. Prav tako smo v uredništvo izvedeli, da so občani na zavarovanem območju brez električne energije.

 

 

Dogodek bomo spremljali še naprej!

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

2 komentarja

roco 26. 09. 2023 - 14:18
A je snel kakšnega miličnika? Škoda!
Miso 27. 09. 2023 - 0:59
Ja trga se počasi večini ob taki vladi, slabem zdravstvenem sistemu, slabim pokojninam večine....korupciji itd....potrebno bi bilo zamenjat vsaj 90 % parlamenta z novimi svežimi, poštenimi obrazi, ki bi resnično delovali za vse ljudi, v naši preljubi Sloveniji....
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več