Tamara Vonta o pametnih vaseh, Podobnik ji je nastavil ogledalo.

Tamare Vonta, slika: twitter

Mogoče se še spominjate propadle političarke Pozitivne Slovenije Tamare Vonta. No ta političarka je sicer sedaj zaposlena na ministrstvu za kulturo.

Tamara Vonta zganja norčije?



O zaposlitvi Tamare Vonta na ministrstvu za kulturo raje nebi razpravljali, a zagotovo tja ni odšla zaradi kakšnega kulturnega znanja. od volivcev pozabljeno Tamaro, so pač nekje morali zaposliti. Sicer pa smo od nje, še iz časa Jankovića navajeni da stresa neumnosti. Še posebej je aktivna pri novi medijski zakonodaji, kjer zagovarja stališče, da medijske zakonodaje ne bi smeli spreminjati, saj predlagane spremembe posegajo v svobodo medijev in neodvisnost novinarjev. Le koliko časa jo bo na ministrstvu še gledal Vasko Simoniti? Je pa dobro da se ob takratnih protestih, pred ministrstvom za kulturo, vsaj kar se tiče njene podobe, ni ona slačila!

No, še manj, kot na ministrstvu za kulturo pa bi Tamaro Vonta zaposlili na ministrstvu za kmetijstvo. Vsaj po njeni izjavi sodeč ne sodi ravno v ta resor, pa verjetno je tudi kmeta videla le na televiziji. Njena izjava: "Nečesa ne bom nikoli razumela - zakaj (zaboga) mora imeti vsaka bajta na vasi svoj traktor. A ni smiselno, da si ga delijo?! To je zame pojem “pametne vasi,” je naletela na veliko neodobravanje pri kmetih. Svoje pa ji je povedal tudi Marjan Podobnik, ki se je odzval na zanimiv način. Tamari je namreč posnel je kratek video klip. Upajmo vsi skupaj, da bo tokrat razumela.

Upajmo, da je tokrat Tamara Vonta razumela. Naslednjič ko bo spet pisala nebuloze na spletu, pa ji lahko pomaga edino le še bog!

MG

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?