To je rezultat Golobove vlade. Z njo je zelo zadovoljnih le 5,7 % vprašanih?

slika, fotomontaža

Da vlada Roberta Goloba vedno bolj tone in jezi Slovence je že dolgo znano. V torek se bodo na ulice pognali kmetje iz vse Slovenije, tretjega maja pa že četrtič upokojenci. Neumnostim, ki jih zganja ta vlada pa ni ne konca ne kraja

Leto dni po volitvah je anketo za časnik Delo izvedla agencija Mediana, kjer so spraševali anketirance, kako so zadovoljni z vlado Roberta Goloba? Z delom aktualne vlade je zelo zadovoljnih 5,7 odstotka vprašanih, 19,9 odstotka pa jih je zadovoljnih. Niti zadovoljnih niti nezadovoljnih je 27 odstotkov, nezadovoljnih pa 18,9 odstotka. Da so zelo nezadovoljni, je odgovorilo 24,9 odstotka anketirancev. Odstotek vprašanih na to vprašanje ni želel odgovoriti, 2,6 odstotka pa nista znala odgovoriti. Glede na to, da je premier na zadnji seji hvalil vlado in uspehe, bi se danes morala v Sloveniji cediti mleko in jed. In več, kot očitno je, da NE!

Prav zanimivo je recimo to, da so v anketi preverjali ali anketiranci podpirajo vstop NSi v vladno koalicijo. Dobrih 30 odstotkov je odgovorilo z da, 46,5 odstotka pa, da tega ne podpirajo. Da ne ve, je odgovorilo 20,9 odstotka vprašanih, 2,4 odstotka vprašanih pa na vprašanje ni želelo odgovoriti.

Kako pa vi ocenjujete delo vlade?

vir: Delo, Žurnal24

Povezane objave

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

1 komentar

ANDREJ MUREN 23. 04. 2023 - 14:15
Predvsem zaradi neumnosti in malopridnosti, ki jih počne golobja vlada, tone Slovenija. Za vlado nam ni mar.
Dodaj komentar