To je odgovor RTV glede nastopa Alifija v oddaji “V peter zvečer”.

V oddaji V petek zvečer na RTV je nastopil Alfi Nipič z najbolj znano pesmijo Silvestrski poljub, ki letos praznuje celo Abrahama. A ker je bil Alfi v času predvajanje oddaje še zelo bolan zaradi posledic koronavirusa, so se mnogi spraševali, kdaj je na televiziji sploh lahko nastopal.

Oddajo z Alfijem naj bi na RTV posneli v začetku meseca novembra

V oddaji V petek zvečer, ki je bila na sporedu v petek, 17. decembra, je Alfi Nipič zapel legendarno pesem Silvestrski poljub, ki je 8. decembra letos slavila Abrahama, a naslednji dan, so v Slovenskih Novicah v sicer zaklenjenem članku, objavili vest, da je Alfi Nipič še vedno v bolnišnici in se uči celo hoditi. Mnogi so se zato spraševali, kdaj je potem Alfi lahko nastopil v oddaji, ob dejstvu, da je bil novembra že okužen z virusom, poleg tega, da ni bil cepljen.

Kot pišejo Slovenske novice je ekipa oddaje, ki je bila na sporedu 17. decembra, vse skupaj posnela že v začetku novembra, takrat pa Alfi, kot pišejo, še ni bil okužen s koronavirusom in niti ni mogel vedeti, da bo hudo zbolel. Kot pravijo na RTV, upoštevajo pogoj PCT, in čeprav je Alfi priznal, da je anticepilec, se torej ni cepil, a je PCT-pogoj izpolnjeval, saj naj bi se pred snemanjem testiral, test je bil, kot pišejo na portalu Slovenske novice negativen.

Alfija bomo baje videli tudi v oddaji V petek zvečer na silvestrovo, tudi tokrat s posnetkom, ki je bil posnet v oddaji v začetku novembra.

Alfiju želimo iz našega uredništva čim hitrejše okrevanje!

Preberite tudi:

Slovenske novice o tem da se Alfi Nipič uči hoditi, a nastopil je v oddaji V petek zvečer

P.M,.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?