To so vam zamolčali! Migranta sta sredi maja, na Metelkovi posilila dekle.

Migranti, slika je simbolna, Moje Posavje

Sredi dneva 13. maja letos sta 23-letni državljan Somalije in 45-letni državljan Nigerije sledila mlademu dekletu na stranišče Metelkove, vdrla vanj in jo posilila.

Spet so dogodek hoteli prikriti tako levi mediji, kot očitno tudi policija in po odstranitvi ograj z meje je to že drugo posilstvo migrantov pri nas. Se bo poslanka Sukič priklenila tudi na ta dva migranta, ki sta storila ta nagnusen zločin?

Policisti, ki so zločin priznali šele po vprašanjih novinarje Demokracije, so potrdili neuradne informacije o posilstvu. O takšnih dogodkih, če novinarji ne vprašajo, policija zadnja leta ne obvešča javnosti. Z informacijami pa so, tudi če novinarji neuradno izvedo, zelo skopi. Povedali so le to, oba osumljenca; 23-letni državljan Somalije, z urejenim stalnim bivanjem v Sloveniji, in 45-letni državljan Nigerije, ki na podlagi veljavnega dovoljenja za prebivanje že več let biva na območju Slovenije, sta bila izsledena in s kazensko ovadbo privedena k preiskovalnemu sodniku, ki je zanju odredil pripor.

Poročila o posilstvih si zadnje čase kar sledijo. Pred tednom so Slovenske novice razkrile, da je maja 17. letni migrant ob izhodu iz azilnega doma v Logatcu na območju Cerknice posili 78 letno žensko, ki jo je poskušal tudi oropati. Ženski je, ko je odšel, uspelo poklicati pomoč. Fant pa se je poskušal skriti v drugi hiši, a ga je od tam pregnalo kričanje lastnice.

Še dobro do obstajajo tudi mediji, ki razkrivajo resnico, kar drugi levi mediji zamolčijo.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

4 komentarji

AOMORI 17. 06. 2023 - 7:46
Resnično me zanima, kaj bi se zgodilo, ali bi levi mediji tudi zamolčali, če bi ta dva migranta posilila Natašo Sukič. Kaj pa, če bi jo kar tisti, na katerega se je privezala z verigo!?
Aldo 17. 06. 2023 - 8:18
Glede
bob 21. 06. 2023 - 14:41
Bi rekla kot uciteljica: ponovi.
BOBUBOB 17. 06. 2023 - 9:27
Praktično vsi sodelujejo v teh realnih igrah lakote - tako pri geoterorizmu, gospodarskih sabotažah, vojnih ščuvanjih, medicinskih zastrupljanjih, depopulacijah....ni, da ni. Razlika med njimi je le v tem, da t.i desni skušajo tu in tam pokazati, da jim je mar za plebs, levi pa skomignejo rekoč - jeb*eno več nas je. In brezsramno furajo svoje idiotizme še naprej. Vse to lahko počnejo le zato, ker jim to pišmeuharsko dopuščamo volilci. Nič ne pride samo po sebi - tudi zdrava pamet ne.
Dodaj komentar