Tuljenje v prazno! Pavšič s preiskovalno komisijo o nabavi in zalogah medicinske opreme!

Robert Pavšič slika: zajem slike 24ur

Poslanec stranke LMŠ Robert Pavšič je za petek, 2. julija, sklical prvo sejo Preiskovalne komisije o ugotavljanju morebitne politične odgovornosti nosilcev javnih funkcij za finančno neustrezne ukrepe in sum neupravičenega omejevanja pravic pri izvajanju ukrepov, povezanih z epidemijo covida-19.

Pavšič na zaslišanje ni povabil Šarca

Poslanec stranke LMŠ Robert Pavšič, bo na Preiskovalni komisiji o ugotavljanju morebitne politične odgovornosti nosilcev javnih funkcij pri izvajanju ukrepov, povezanih z epidemijo covida-19, streljal v prazno. Iz sklica predsednika parlamentarne komisije, ki preiskuje ukrepanje v epidemiji, je razvidno, da so med pričami, ki so predvidene za zaslišanje 2. julija, premier Janez Janša, epidemiolog Mario Fafangel, infektologinja iz Univerzitetnega kliničnega centra Ljubljana Bojana Beović, epidemiologinja Maja Sočan in sodni izvedenec Ivan Eržen. A kje je potem tisti, ki je pustil Slovenkam in Slovencem prazne skladišča, ko smo najbolj potrebovali zaščitno opremo Marjan Šarec? Pavšič seveda svojega strankarskega šefa na zaslišanje ni povabil.

Ni kaj, dobro zasnovano! In če razmišljamo po “KUL-ovsko”, počasi bo treba na križ pribijati predsednika vlade in stranko SDS, kajti levi opoziciji se počasi tresejo tla pod nogami!

P.M.

Povezane objave

Danes bo ob 14.30 napeto pred RTV? Rupar pozval vodstvo, da se sooči s protestniki.

Janša: “Slovenski levičarji zbrani okrog vlade posnemajo Hitlerja?”

Kangler nad policijo. “Zakaj ste lagali občinam, glede študij o azilnih domovih?”