Twiter “eksplodiral” ob objavi Čordića, da je izgubil kulturni status!

zajem slike (RTV SLO), twitter

Ob novici, da je Zlatan Čordič izgubil status samozaposlenega v kulturi s tem pa tudi nekatere privilegije, ki jih status prinaša, je “eksplodiral” tudi twitter.

Množičen odziv Zlatkovih sledilcev na twitterju

Raper Zlatan Čordić – Zlatko, eden vidnejših obrazov protestniškega gibanja proti vladi, je izgubil status samozaposlenega v kulturi in s tem tudi nekatere privilegije, ki so mu pripadali vse od 15. julija 2014, ko je bil vpisan v razvid samozaposlenih v kulturi.

[color-box color=”blue”] Novico je Zlatan Čordič delil tudi s svojimi sledilci na Twitterju, a če bi mislili, da ga bodo sledilci tolažili in odločbo ministrstva za kulturo spljuvali, se je zgodilo ravno obratno. Velika večina ljudi odločbo podpira.[/color-box]

 

Po vsem do sedaj videnem bo sedaj raper Zlatko prepričeval javnost, da je on zgolj žrtev maščevanja zlobne oblasti. A dejstvo je, da je Čordič predvsem žrtev samega sebe in lastne nepremišljenosti, v svobodni državi pa je potrebno za svoja dejanja prevzemati tudi odgovornost.

PM

Povezane objave

Poglejte na kakšen način se Golobovi trudijo ustaviti ustanovitev parlamentarne komisije

Nova levičarska moda? Po petju Klakočar Zupančičeve, zapela še predsednica države? #video

Noro! Golob bi legaliziral ilegalne prehode, Italija pa zapira meje s Slovenijo?

1 komentar

Maksimilijan Encijan 1. 12. 2020 - 13:11
Žrtev Amerike. Vsi ostali, ki ste ga pa tako grdo in nekrščansko napadli na Twiterju ... tudi vi ali vaši bližnji bodo nekega dne "žrtve", ali pa so že bili ... zato je toliko bolj fascinantno, kako "navadni" državljani (poznam nekaj nenavadnih, to je res) podpirajo MzKulturo s povsem nekulturnimi in neprimernimi besedami. Jara gospoda, od nekdaj.
Dodaj komentar