Udeležence parade ponosa v Mariboru, pričakal poseben transparent!

Napis v Mariboru

Maribor bo tudi tokrat doživel shod istospolnih, oziroma, kot to poimenujejo: “Parada ponosa!”  Le na kaj so pohodniki ob tem ponosni?

Parada ponosa, ki bo danes potekala tudi v Mariboru, je znan shod istospolnih. zakaj tovrstna prireditev poteka v Mariboru sicer ni znano. A v Ljubljani je dvignila precej prahu. še posebej zato, ker so se pojavili tudi drugače misleči s svojim transparentom “Obstajata samo dva spola”.

Očitno je resnica tista, za katero udeleženci Parade ponosa še niso slišali in so zato zmerjali tiste, ki so si na parado drznili prinesti drugačen  transparent. No v Mariboru so danes prav tako razvili drugačen transparent, ki udeležencem ne bo všeč in visi na eni izmed prometnic v Mariboru.

“Maribor je dom vijolične in rumene, nikoli ne bo mavrične in zelene!” se pomenljiv napis bohoti nad cesto v Mariboru, tudi v duhu današnje tekme med Mariborom in Olimpijo. 

Kot je zapisal Luka Simonič na omrežju X: “Živite svoje življenje kot vam je svobodna volja, vendar ga javno ne demonstrirajte in ne zastrupljajte otrok z LGBT propagando.”

Povezane objave

To so laži Marka Milosavljevića, ki jih je natvezil za Voice of America

Predsednik vlade Robert Golob je grozil sindikatu Fides?

Predsednica države spet dela tisto, kar ni njeno delo. Tokrat se vtika v stavko zdravnikov?

8 komentarjev

Zdenka Prešern 16. 09. 2023 - 4:59
BRAVO MARIBOR, SLOVENCI SMO PONOSNI NA VAS
janez krstnik 16. 09. 2023 - 7:28
No, da je pa vijolična barva, barva pedrov, vam pa nihče ni povedal. Da je rumena barva strup (sovraštvo), nam pa narava govori že od začetka obstoja. Zaključek Maribor je mesto pedrov in sovraštva. Vsem normalnim mariborčanom se opravičujem za zgornje navedbe, brez skrbi homofobi niste in ne morete biti normalni, že zaradi tega, ker vas za vaše lastne spolne fetiše zanima kaj drugi počnejo v postelji.
Tona 16. 09. 2023 - 10:00
Krstnik, a ti ni nihče povedal, da vijolčna barva predstavlja moč, zato so tudi župniki ob posebnih prilikah , pogrebi, poroke odeti v VIJOLČNO
VINOVERITAS 16. 09. 2023 - 10:14
Krstnik, a ti ni nihče povedal, da vijolčna barva predstavlja moč, zato pa so župniki ob posebnih prilikah ( pogrebi, poroke..) oblečeni v VIJOLIČNO
VINOVERITAS 16. 09. 2023 - 10:15
Krstnik, vijolčna barva predstavlja MO
Miso 16. 09. 2023 - 8:39
Sam sem pol Ljubljančan, pol Mariborčan in nav ijam za Maribor. Vijolična ni znak homoseksualcev, ampak je roza. Rumena pa je barva sonca. Čeprav sem še kot mladoleten, pred davnimi časi, spal z dvema mariborčankama naenkrat, sta bile čisto ok, za razliko od današnjih paradnikov ponosa, ki napadajo vsakega, ki se z njimi ne strinja.....
janez krstnik 16. 09. 2023 - 10:46
Oh mišo, ne opravičuj se za izbiro barve, roza je barva lezbik, vijolična pa gejev, še iz časa rimskega cesarstva in prej. Rumena pa je vedno bila in bo strup, jeza, sovraštvo, čeprav je tudi sonce, ki daje življenje rumeno.
dk 16. 09. 2023 - 10:16
O vi revšeta iz LGTB. BOG naj vam da pameti in zdravega razuma, da boste končno dojeli, da sta spola samo dva. LGTB ideologija je največja širiteljica sovraštva in nestrpnosti in nam izredno agresivno in z nestrpnostjo vsiljuje svojo spolno usmerjenost. Bolj boste agresivni in nestrpni, bolj bo rastel odpor proti vam.

Komentarnje onemogočeno.

Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več