Upokojenci: V sredo nas bo “jebeno” več, tudi po zaslugi levih medijev?

Množica na shodu upokojencev, 1. februarja

Civilna iniciativa Glas upokojencev Slovenije za prihodnjo sredo na Trgu republike napoveduje nov protestni shod upokojencev za višje pokojnine. Shod bo v sredo, 1. marca ob 15. uri.

Levi mediji, ki skušajo izničiti shod upokojencev in organizatorjem, ter ostalim prostovoljcem, ki se trudijo za shod, pripenjajo politične nalepke, ne uspeva najboljše. Odkar se je z oddajo Tarča začela gonja proti organizatorju shoda in ko je POP TV v stilu UDBE preverjal imena organizatorjev avtobusnih prevozov na shod, se je zanimanje ljudi za shod neverjetno povečalo. Kot je že večkrat dejal Pavle Rupar, za shodom ne stoji nobena stranka. Tudi skupina, ki pripravlja shod, prihaja iz različnih krajev in je različni političnih prepričanj. A levih medije to ne prepriča. Zagotovo pa se bodo o tem prepričali v sredo!

Tokrat naj bi se upokojencem pridružili tudi kmetje s traktorji. K udeležbi jih je nazadnje pozval pobudnik civilne iniciative Pavel Rupar. “Pred nami je v sredo, 1. marca ob 15. uri, v Ljubljani, največji shod upokojenk in upokojencev in sploh ljudskih množic od osamosvojitve dalje! Najavljam tudi veliko medijsko presenečenje, rabimo le še lepo vreme. Pridite zaposleni, upokojeni, mladi in stari, pridite kmetje, vdove, kolikor lahko invalidi, pridite mamice in očetje, hčere in sinovi, upokojeni vojaki in policisti, rudarji, pridite vsi, ki ljubimo Slovenijo,” je zapisal Rupar na spletu. 

Za sredo velja le še poziv, v sredo nas bo “jebeno” več”

video: Topnews.si

 

Povezane objave

Hojsa na domu iskali policisti. Nadlegovali naj bi njegovo družino.

Na RTV bi ukinjali oddaje in varčevali, a poglejte te plače zaposlenih

Danes na protest sindikat javnega sektorja, zaposleni v zdravstvu in poklicni gasilci

5 komentarjev

Andrej59 26. 02. 2023 - 7:26
👍👍👍
Branko Kacjan 26. 02. 2023 - 7:52
Naj zmaga poštenost! Vedno!
Branko Kacjan 26. 02. 2023 - 7:53
Naj zmaga poštenost, vedno!
Dromla 26. 02. 2023 - 7:57
Naj zmaga poštenost! Vedno in povsod!
Jože Lotrič 26. 02. 2023 - 16:59
za shodom ne stoji nobena stranka,seveda sds je navadno skrpucalo,ni stranka
Dodaj komentar

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več