Urška Klakočar Zupančič uradno odpovedala sestanek s Pavlom Ruparjem

shod upokojencev

Saj ni res pa je. Gospa “pravičnica,” prva med enakimi je požrla svojo besedo in je društvu 1. oktober odpovedala sestanek, kjer naj bi dogovarjali o problemih starejših. 

Urški Klakočar Zupančič, so očitno opice bolj pomembne, kot upokojenci? No vsaj tista, katero je posvojila, bi bila verjetno do upokojencev bolj prijazna. Odpoved sestanka, je bila zaradi tega, ker so Ruparjeva besede posegle v človeško dostojanstvo in naj bi imele besede Ruparja tudi znake kaznivega dejanja. Kako prozorn!

Naj spomnimo, kdo je Urška Klakočar Zupančič? To je tista sodnica, ki je v času vlade Janeza Janše še kako posegla v človeško dostojanstvo takratnega predsednika vlade Janeza Janše. Tudi njeni zapisi niso bili daleč od znakov kaznivega dejanja. V času epidemije je na svojem Facebook profilu Janšo označila za velikega diktatorja in dodala, da je virus pri nas dal polet “zafrustriranim osebkom s kriminalno preteklostjo“. Izrazila je tudi upanje, “da bo doba janšizma nekoč samo še bridek spomin“. Predsednica Okrajnega sodišča v Ljubljani je sicer nato zoper sodnico vložila pobudo za začetek disciplinskega postopka, odvzela ji je tudi vodenje oddelka za etažno lastnino na sodišču s pojasnilom, da bi bilo zaradi začetih postopkov zoper sodnico oteženo sodelovanje med njima, kar bi vplivalo na učinkovitost dela oddelka. 

zapis Urške Klakočar Zupančič, slika: twitter

Tako zavržno dejanje, kot si ga je v tem primeru privoščila Urška Klakočar Zupančič in odpovedala sestanek društvu 1. oktober ima vse lastnosti in oblike totalitarizma. Obenem pa je to napad na organizacija, društvo, kot tako, ki se bori za upokojenske pravice.

Prav zato bo društvo 1. oktober stopnjevalo pritiske na najvišje veje oblasti v Sloveniji in še ta mesec organiziralo še en veliki Vseslovenski shod upokojencev. 

 

 

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

8 komentarjev

Anton 8. 05. 2023 - 12:23
Edino pravilno. Tega zgagarja je potrebno poslat kam drugam ne pa v državni zbor. A ste že pozabili kaj je počel v dz, ko je bil poslanec?
Exlevak 8. 05. 2023 - 10:59
Ne vem sicer,zakaj je hotel Rupar k njej na sestanek,saj od te pacientke ne more pričakovati ničesar dobrega za ljudi....
Bojan Tomc 8. 05. 2023 - 11:18
31. 5. bomo mi odpovedali karkoli z Urško KZ, bomo pa poskrbeli za natečaj, kdo bo na shod prinesel lepšo opico, da jo bo primitivka Urška KZ lahko posvojila.
Janko Lisjak 9. 05. 2023 - 1:47
Ti nikakor nisi lepa opica, samo butasta
Sany 8. 05. 2023 - 12:00
Kaksno vlado imamo ,da kr ljudi ignorira,tako je blo v jugi,ko je bila diktatura,res neverjetno kje smo...
Golaž 9. 05. 2023 - 1:14
z obsojenim kriminalcem se nimaš kaj pogovarjati
Janko Lisjak 9. 05. 2023 - 1:47
Nobeden normalen se z njim nemore pogovarjati
Metod Kvargl 9. 05. 2023 - 6:58
Rupar ji bo gotovo hotel pregledati, hmmm, rogovilo.
Dodaj komentar