V državnem zboru 30 letnica odločitve o samostojnosti! Poslancev Levice pa nikjer!

Danes je v parlamentu potekala slavnostna seja ob 30-letnici odločitve o samostojnosti Slovenije. Odločitev, ki je bila za Slovence zelo pomembna.

Sramotno! Stranke Levica ni bilo na slavnostni seji v Državnem zboru

Še ena levičarska sramota s strani Levice, pa se je danes pripetila v Državnem zboru. na slavnostni seji namreč ni bilo niti enega poslance Levice. Tiste levice, ki si na vsak način želi da bi vladala skupaj z ostalimi levimi strankami opozicije.

To je dobesedno sramota in teptanje zgodovinskega dogodka, ki je bil najbolj zaznamoval osamosvojitev Slovenije. Si res želimo, da nam kaj takega v bodoče vlada?

(Objave ne družbenih omrežjih ne odražajo vedno uredniške politike portala)

PM

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

3 komentarji

Slovenec 33 23. 12. 2020 - 22:32
Edino dejstvo je, da je Slovenija še vedno okupirana država, v kateri iz ozadja vladajo okupatorji in veleizdjalci slovenskega naroda, združeni v horde rdečih klerikalcev - Med vojno so bili to RDEČI VERSKI BLAZNEŽI, ki so izvedli genocid nad slovenskimi rodoljubi, ki še vedno leže po več kot 600 moriščih po slovenski zemlji. - Po koncu vojne so ISTI izvedli največjo veleizdajo slovenskega naroda v naši zgodovini, ker so v Slovenijo privlekli nove okupatorje in so po slovenski zemlji hodili tuji oboroženi vojaki, gvorili tuj jezik in še s pisavo so nas posiljevali. Več kot 45 let so kolaborirali z njimi in hodili na jug po judeževe novce od te veleizdaje. - Po osamosvojitvi delajo NASLEDNIKI IN POTOMCI RDEČIH VERSKIH BLAZNEŽEV proti interesom slovenskega naroda. Skrivajo se pod krinko levičarjev in trdijo, da so "napredni". Tudi ob tem dogodku se je pokazala prava slika, ki mi potrjuje to dejstvo.
Silvester Alič 24. 12. 2020 - 6:32
vlada bi morala predlagati državnemu zboru da prepove to stranko-Levico.oni nikoli ne bodo za SLOVENIJO.torej so vele izdajalci
Čakija Noris 24. 12. 2020 - 10:12
Izdajalci Slovenije , nimajo kaj počet v parlamentu!!
Dodaj komentar