V Ljubljani prodajajo stanovanje za 143.000 evrov. A pozor stanovanje nima oken!

slika: Nepremičnine.net

Na nepremičninskih portalih se je pojavil nov šokantni oglas za stanovanje, ki smo ga uvrstili v rubriko “saj ni res, pa je”. Prodajajo stanovanje brez oken!

Na nepremičninskem portalu Nepremičnine.net,  se je pojavil šokanten oglas za stanovanje, ki bi ga lahko razvrstili v kategorijo »saj ni res, pa je«. Lastnik trgovskega poslovnega centra Ledina je 44m2 velik prostor preuredil v stanovanje in ga prodaja po ceni 3300 evrov za m2. Ima pa oglas eno napako. Stanovanje, ki se prodaja NIMA oken.

V oglasu piše, da je bilo stanovanje pred tremi leti adaptirano, da ima novi lastnik 24-urni dostop vse dni v letu, v stanovanju je tudi kopalnica s prho.  Nekoč so bili tam poslovni prostori, okna, ki so nekoč imela pogled na hodnik trgovskega centra, pa so lastniki prelepili s folijo z odtisom gozdnega motiva. A v  oglasu ni pa omenjeno, da v stanovanju ni oken. V stanovanju, razen vhodnih prav tako v samem stanovanju ni videti  nobenih vrat, razen vhodnih seveda.

[color-box color=”yellow”] Zapis pod oglasom: »Še jst, ki sem na vasi doma nimam tako. Iz dnevne sobe direkt v gozd«[/color-box]

 

 

Povezane objave

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko

Neznanje zemljepisa. V oddaji “Delovna akcija” na POP TV, so kraj Pišece preselili kar na Dolenjsko.