Vinko Gorenak o tem, zakaj so opozicija kul, navadni butalci?

Vinko Gorenak, slika SDS

Opozicija KUL ne ve kaj dela, še manj pa kaj predlaga. In zakaj je Vinko Gorenak kul opozicijo imenoval za butalce. Zanimivo ugotovitev je delil v oddaji komentar na televiziji Nova24TV.

“Tisti, ki so se skregali in vrgli puško v koruzo, zahtevajo razrešitev ministra Hojsa, direktorja Policije dr. Olaja in predčasne volitve. Zakaj bi vlado pozivali k odstopu, če jo lahko poslanci kadarkoli zamenjajo. Naredite to in se nehajte sprenevedati,” je zapisal nekdanji poslanec in minister za notranje zadeve Vinko Gorenak. In zakaj predlogi kul opozicije nimajo nobene veljave? Gorenak jim je nalil čistega vina.

Kaj torej preostane kul opoziciji? Da se še naprej slepomiši in nagaja koaliciji? Kaj ni že čas, da jih sreča pamet?

P.M.

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

2 komentarja

Dada 26. 10. 2021 - 7:42
LEPA A STARA 15 LET, FOTOGRAFIJA. oD TAKRAT , vINKO, SE TI JE RESNO POSLABŠALO. jANŠI SE KISA, TEBI PA RAPIDNO PADA. SO RAZLIKE V RAZUMEVANJU. Slovenija• Demokracija• pred 38 minutami Luka Mesec, Levica in davki za telebane: kako deluje progresivna obdavčitev, kje se zalomi in česa Meščevi ne razumejo Piše: J.S. (prirejeno po blogu Kavarna Hayek) Levica Luke Mesca je danes za družbenem omrežju Twitter zapisala: »Državni zbor danes glasuje o enem najškodljivejših zakonskih predlogov te vlade: novem zakonu o dohodnini.... ZATO PA VIZJAK ZELO DOBRO RAZUME, DA JE PLAČEVANJE DAVKOV DRŽAVI, GLUPO, G L U P O.
mona lisa 27. 10. 2021 - 4:22
Glupo ti pišeš. Še sam ne razumeš kaj si napisal.
Dodaj komentar