Zakaj so Avstrijci prijeli Anisa Ličino!

slika: nova24TV

Anis Ličina, pri nas velika zvezda protestov, celo televizijska zvezda, v Avstriji pa zapornik, ki čez mejo šverca mamila.

ŠVERCAL JE MAMILA?

Avstrijski varnostni organi naj bi tako 18. aprila v Avstriji na podlagi nacionalnega naloga za prijetje aretirali slovenskega državljana Anisa Ličino, ki je bil neuradno v avtomobilu s svojim očetom. Prijeli so ga prav zaradi suma storitve kaznivih dejanj, povezanih s trgovanjem s prepovedanimi drogami.

V Sloveniji velja Ličina za nekakšnega heroja vstaj, levi mediji so ga večkrat tako tudi prikazovali. Policisti pa so ga na razgovore vabili predvsem zaradi premoženjskih kaznivih dejanj. Nedavno naj bi mel​ Ličina (ki naj bi bil trenutno v celovškem zaporu) v tri četrt ure dolgem videozapisu precej povedati čez slovenske sodnike: »Sodnik ni odgovoren. Neka osnovna stvar, kot je podpis osebe, za njih ne velja. So nesposobni odločanja. Oni spijo, oni ne delajo nič,« je navajal.

Če je Ličina res tisti, ki so ga Avstrijci želeli prijeti zaradi sumov trgovanja z mamili, bo lahko čez nekaj časa prenesel tudi izkušnje z avstrijskimi sodišči, ki za preprodajalce mamil nimajo pretiranega razumevanja. Pišejo Slovenske novice.

PM

 

 

 

Povezane objave

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

2 komentarja

pipic 21. 04. 2021 - 15:54
Ubogi ničvrednež ali je že tekla Fajonka pisat kakšna dipeša da je tip nedolžen ko ona.
Sylvester Zbregovnik 22. 04. 2021 - 16:12
Če ga bo branil odvetnik iz Slovenije je izdajalski odvetnik in podkupljenec...Ne bi se čudil ,če bi to bil čeferinič
Dodaj komentar