Župan Andrej Fištravec je obravnavo na sodišču označil za predvolilno folkloro

Vir: Facebook/Andrej Fištravec

Predvolilna folklora se nadaljuje, s temi besedami je župan Fištravec pospremil dogajanje, kjer je danes potekala prva obravnava zoper njega in nekdanjega direktorja mestne uprave MOM Marka Žulo zaradi domnevne zlorabe položaja ob dveh domnevno spornih zaposlitvah.

Fištravec pravi da je bilo prvo policijsko zaslišanje že pri prvih volitvah. Tožilstvo je zadevo dobilo že pred štirimi leti, glavna obravnava pa prihaja ravno v času, ko se približujejo nove lokalne volitve.

Spomnimo. Obravnave na sodišču so potekale tudi v času županovanja in volilne kampanje Franca Kanglerja, vendar takrat očitno ni šlo za predvolilno folkloro.

Kot poroča Večer, pa je danes svojo kandidaturo za župana naznanil tudi nekdanji poslanec DESUSa Uroš Prikl. “Če se Mariborčani ne želijo odločati med Fištravcem in Kanglerjem, ponujam tretjo pot. Ponujam vse, česar župana v zadnjih desetih letih nista storila. Ponujam kandidata brez nahrbtnika, ki bo več v službi kot na sodiščih. Tako pravi nov kandidat za župana MOM.

MZ

Povezane objave

Gost je tako omagal, da je zaspal v enem izmed mariborskih lokalov. Zbudili so ga policisti!

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Tu so podrobnosti streljanja iz občine Oplotnica