Ali je obnova Ljudskega vrta še ena želja po mastni proviziji za župana Arsenoviča?

Kaj se dogaja v mestu Maribor? Po tem ko je (zaenkrat) propadel posel s tržnico o katerem smo na našem poratlu poročali, je pod vprašajem tudi pravočasna pranova zahodne tribune Ljudskega vrta.

Obnova zahodne tribune Ljudskega vrta stoji

Kot pišejo na Facebook strani Arsenovič je grobar Maribora, se (spet) zatika pri obnovi zahodne tribuna Ljudskega vrta.  Trenutno smo 12.marca 2020 in ni ne duha ne sluha kdo bi naj bil izvajalec obnove, saj naj bi Arsenovič v svojih željah po zvišanju vrednosti obnove pretiraval tako, da je zdaj v proračunu za 2 MIO EUR premalo denarja za obnovo-celo za tistega izvajalca, ki je ponudil najnižjo ceno!

Ali  Arsenoviču res ni interes obnova zahodne tribune LV, ali mu je edini interes, le provizija od gradbincev? Kot lahko preberemo na družbenih omrežjih se vse bolj zdi, da naj bi zaradi županove požrešnosti po provizijah lahko padli za Maribor pomembni projekti, ki se vse bolj zamikajo v prihodnost.

Se spominjate kaj je Arsenovič govoril 8. marca 2019? Takrat je obljubil začetek obnove zahodne tribune že istem letu. A je Arsenovič, spomnimo prekinil investicijo, katero mu je na pladnju pripravil še župan Fištravec. Vzrok, investicija naj bi bila predraga.

Se pa z obnovo stadona mudi tudi zaradi nogometnega evropskega prvenstva do 21 let, ki naj bi bila 9. junija 2021 v Ljudskem vrtu.

MG


Povezane objave

Gost je tako omagal, da je zaspal v enem izmed mariborskih lokalov. Zbudili so ga policisti!

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

Tu so podrobnosti streljanja iz občine Oplotnica