Bizarno! POP TV z novo igrano serijo raje reklamira hrvaško kot slovensko primorje

serija Skrito v raju, zajem slike POP TV

Televizija POP TV se baha z novo slovensko (pa še malo hrvaško) igrano serijo Skrito v raju. A ta je bila posneta namesto v slovenski, v hrvaški Istri.

Na POP TV so začeli predvajati slovensko igrano serijo z naslovom Skrito v raju. A tudi tokrat ustvarjalaci niso mogli mimo sebe in so dogajanje namesto na slovensko obalo preselili na hrvaško. Kot da Slovenija in njena obala nebi imela lepih kotičkov. Zakaj torej reklamiranje Hrvaške?

Seveda poleg slovenskega jezika v igrani seriji slišimo tudi hrvaškega, kjer se v seriji lastnik kampa  z vsemi tujimi gosti pogovarja nemško, italijansko, angleško, slovensko pa očitno ne zna. V bistvo so ustvarjalci serijo naredili tako, da gledalec dobi občutek da še vedno živi v Jugoslaviji, kjer je vsak narod nekdanje Jugoslavije pač govoril svoj jezik.

“Tudi jaz rada gledam. Me pa moti, da reklamirate turizem na Hrvaškem, kjer ste snemali. Ali v Sloveniji ni primernega kraja za promocijo in snemanje,” se je glasil eden izmed komentarjev, drugi pa: “Se strinjam, lahko bi snemali tudi na naši obali, imamo tudi pri nas nekaj kampov. Ne vem, zakaj vse na Hrvaško in če je že slovenski film, zakaj potem morajo nastopati hrvaški igralci.” je za Cosmopolitan zapisala ena od gledalk te serije.

Le kdaj bodo akterji tovrstnih zadev na POP TV spoznali, da je bog najprej sebi brado ustvaril?

 

Povezane objave

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko

Neznanje zemljepisa. V oddaji “Delovna akcija” na POP TV, so kraj Pišece preselili kar na Dolenjsko.