Dnevnik z lažno novico nad Aleksandro Pivec?

Napadi levih medijev se očitno nadaljujejo, tudi pri tistih politikih, ki šele vstopajo v politični prostor. Tako je tudi z Aleksandro Pivec?

Dnevnik z lažno novico nad Aleksandro Pivec?

Spominjamo se, kako je 24ur in RTV SLO skoraj raztrgal takratno kmetijsko ministrico Pivčevo zaradi afere s spornim plačilom prenočišča v Izoli.

Kot danes poročajo iz novoustanovljene stranke Naša dežela, pa naj bi se danes v Dnevniku privoščili laž in zavajanje. “Gre za hudo zlorabo državnih institucij in medijev, kjer se dr. Aleksandro Pivec namerno blati in se hkrati posega v njene ustavne pravice, tudi z zlorabo njenih otrok,” so zapisali v sporočilu. “Za tako nizkotna ravnanja v medijih ne bi smelo biti prostora. Žal je časopis Dnevnik z lažjo, povezano s plačilom bivanja za otroke, dr. Aleksandro Pivec ponovno osebno blatil in jo diskreditiral. Resnica glede plačila je, da je stroške nastanitve v hotelu tudi za svoje otroke dr. Aleksandra Pivec v celoti plačala sama takoj, ko ji je občna Izola izstavila račun. To je jasno razvidno iz ugotovitev KPK, katerih kopijo vam pošiljamo in plačilnega naloga, ki ga je poravnala dr. Aleksandra Pivec. Vse ostalo so zlonamerne manipulacije, ki izrabljajo otroke z namenom medijskega in političnega linča,” so zapisali v stranki Naša dežela.

 

Račun, ki ga je Pivčeva plačala

Kot smo že večkrat zapisali, laž je nesmrtna duša levičarjev. Gre v tem primeru tudi za leve novinarje?

PM

Povezane objave

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!

Ministrstvo za zdravje ustavilo prenovo UKC Ljubljana, še več, podrli bodo, kar so zgradili?

SDS zahteva parlamentarno komisijo v zvezi z nezakonitimi odvzemi otrok v porodnišnicah v času komunizma

2 komentarja

Novo Jutro 15. 04. 2021 - 16:24
Tisti, ki tako svinjajo po medijih niso novinarji, ampak navadni gnusni pisuni in hlapci svojega gospodarja, ki se skriva v smrdljivih greznicah tako imenovanega kulti marksizma.
Dizzy Spellbound 16. 04. 2021 - 15:40
Pa koliko škode in uničujočega, ponižujočega nasilja, lahko določeni novinarji, brez novinarskega kodeksa, predvsem pa brez morale, uničujejo namensko določene osebe, ki niso na pravilni enoumni politični opciji... Pa kaj je Slovenija še "pravna" država v kateri se kaznujejo takšna neargumentirana podtikanja ???
Dodaj komentar