Tako je psovala policiste tajnica vrtca: “V štalo, pa gnoj pucat’ – za druz’ga niste!”

Slika: portal Dosje

Včerajšnja tiskovna konferenca različnih civilnih iniciativ, ki nasprotujejo samotestiranju v šolah je včeraj potekala dokaj mirno, dokler se v nelegalno zbiranje ni vmešala policija, po tem ko je popisala Anico Bidar.

Tajnica vrtca žaljivo nad policiste?

V štalo, pa gnoj pucat’ – za druz’ga niste! tako je ljubljanske policiste ošabno opsovala Aleksandra Kostanjevec, tajnica ali poslovna sekretarka ljubljanskega vrtca Jelka na Glavarjevi ulici 18a za Bežigradom. Včeraj 14. aprila na Trgu republike pred parlamentom v Ljubljani, po nezakoniti tiskovni konferenci različnih civilnih iniciativ, ki nasprotujejo samotestiranju v šolah in ortodoksno kršijo epidemiološke vladne ukrepe ter torej naklepno poslabšujejo epidemiološko stanje v državi. Piše portal Dosje.

Od kod črpa ekstremno prostaško oholost, s katero zaničljivo psuje, sramoti in grobo (raz)žali slovenske policiste kot uradne osebe, ta ženska v rdečem, ni znano. Znano pa je, da te ali take pravice nima – niti po zakonu niti po ustavi RS, na katero se njena “antiCOVID” kompanija sicer silna rada sklicuje, ja na portalu Dosje zapisala Mojca Vočko.

Iz tega verbalnega napada na policiste izhaja utemeljeni sum prekrška po zakonu o varstvu javnega reda in miru (ZJRM-1) kot tudi kaznivo dejanje razžalitve uradne osebe po 158. členu v zvezi z 2. odstavkom 168. člena Kazenskega zakonika, po katerem se tozadevni kazenski pregon začne na predlog, če je oškodovanec uradna oseba.

PM

 

Povezane objave

Če bi bile volitve danes: SDS bi pojedel Svobodo, Resnica pa bi izrinila Levico

Ali ima Urška Klakočar Zupančič demenco, ali pa le kratko pamet? (video)

Golobovi glede postavitve azilnih centrov, po novem, ne bodo nobenega vprašali

2 komentarja

Boris Leljak 15. 04. 2021 - 17:19
Ko kak zakajeni fantič reče policajem kaj takega, nayebe. Toliko o enakopravnosti pred zakonom !
bojan79 27. 04. 2021 - 11:22
Večina teh butastih tajnic po vrtcih in šolah je nesposobnih tudi za pucanje gnoja. Primerne so kvečjemu za delo v petorazrednih nizkocenovnih kurbnhausih in čiščenje azilnih in migrantskih centrov.
Dodaj komentar