Dobrodelno! Pomagajmo Waldorfskemu vrtcu! Pripravlja se koncert

Slika: Maribor24

Že dan po požaru so združili moči in čistili prostore, sedaj se pomoč nadaljuje. Pred vrati je dobrodelni koncert v Rokaju na katerem bodo zbirali prostovoljne prispevke za obnovo vrtca.

Koncert v lokalu Rokaj

V lokalu Rokaj,  se bo odvil koncert že prihodnji konec tedna. Kljub dopustom, se je odzvalo na pomoč kar nekaj bandov. V petek, 26. julija, bodo tako dobrodelno nastopili Joe & The Rhythm boys, Spotless Minds, Meter ograje in Pozabljeni junaki. Galerija zvoka – Miran Hercog, ki bo ozvočeval dogodek, se je prav tako odpovedal honorarju, oz. bo svoj honorar daroval obnovi vrtca, svoj delež bodo prispevali tudi nekateri dobavitelji pijač. Vstop bo prost, se bodo pa pobirali dobrodelni prispevki, 10% od vsake prodane pijače bo doniral lokal.. Dobrodelni dogodek se bo pričel ob 19. uri in predvidoma trajal do polnoči.

Pomagali bodo tudi na Ptuju. Ptujski dobrodelni vegetarijanski bazar se bo tokrat na Ptuju odvil že devetič. V okolju kavarne MuziKafe se boste tako lahko družili ob pestrih in okusnih vegetarijanskih in veganskih jedeh. Tokrat bodo prostovoljne prispevke,namenili Waldorfskemu vrtcu Studenček iz Maribora.

M.G.

Povezane objave

Tragedija v Staršah. Umrl 14-letnik!

Veselo in prijateljsko vzdušje na srečanju Podravske regije SDS v Račah

Razgrajal po trgovini in se podelal. Policisti so ga odpeljali