Fehtarji pri Luki Dončiću v Ameriki. Samo zanj so priredili znano slovensko pesem (video)

Fehtarji v Dallasu, zajem slike (video posnetek Fehtarjev)

[vc_row][vc_column][vc_column_text]Slovenski glasbeniki so s harmoniko odleteli v Združene države Amerike, kjer so  poskrbeli za veliko navdušenje in pristno slovensko pesem.

Fehtarji, ki so konec decembra uprizorili pravi glasbeno božični spektakel v razprodani dvorani Gospodarskega razstavišča, so prejšnjo nedeljo s harmoniko odleteli v Združene države Amerike. Natančneje, v Dallas, na tekmo Luke Dončića.

Čeprav Dončić sam, ne posluša rad slovenske glasbe, pa upajmo, da jo bo od sedaj naprej. Kajti presenečenje je bilo zares nepozabno.  “Čas je bil, da gremo Fehtarji tudi v živo navijat za Luko, ki po svetu dviga prepoznavnost naše male države. Luka je preprosto legenda in verjamemo, da smo vsi v Slovenci zelo ponosni nanj,” povedo Fehtarji, ki so v Ameriki prijetno združili s koristnim. “Žal nam naši urniki ne dopuščajo, da bi Ameriko užili dlje časa, zato že danes letimo nazaj v Slovenijo, kljub temu pa smo doživeli ogromno lepega, hkrati pa smo pripravljali material za vse projekte, ki so pred nami. Fehtarjem se je pridružil v Dallasu tudi pevec ansambla Saša Avsenika, Luka Sešek.

Kot piše portal radia Veseljak, so  na tekmo v  Združenih državah Amerike Fehtarji prišli v irharcah, s harmoniko, baritonom in kitaro … “Na tekmi nas je najbrž slišala cela dvorana, saj smo težko skrili navdušenje in ponos,” priznajo Fehtarji.

To pa je pesem, ki so jo zapeli Luki Dončiću:[/vc_column_text][vc_raw_html]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[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]

Povezane objave

V oddaji “Delovna akcija na POP TV” se ne pobrigajo niti za slovenski jezik?

Slovenija ima novega milijonarja. V žep bo pospravil kar 51. milijonov evrov

Tudi to je Ljubljana! Poglejte si tega nestrpneža, kako je napadel Ukrajinko