Golob danes ustanavlja Seniorje. Rupar pa ob 11. uri sklicuje novinarsko konferenco.

Pavel Rupar, zajem slike

Danes je očitno dan za upokojence. Golob napoveduje ustanovitev Seniorje, Rupar napoveduje novinarsko konferenco.

Gre zanimivo za neverjetno koncentracijo dogodkov  povezanih z problematiko starejših, ki vsaj sodeč po tem, da so posvečeni upokojencem in starejšim ter organizirani na isti dan , kar  ne more biti slučajno. Ja pa očitno da si želi Golob ukrasti Ruparju primat pri upokojencih. 

Tako je Rupar zapisal na družbenem omrežju: “V ponedeljek 12. junija 2023 vas ob 11. uri vabimo na novinarsko konferenco v Ljubljano pred poslopje državnega zbora! Boriti in izborit pokojnine, ki so naša pravica in naš denar!!”

Zelo pomembno bo, da nas je veliko, šlo bo tudi za “protest” zoper diskriminacijo upokojencev in naše ljudske iniciative glas upokojencev! Istočasno bo namreč v prostorih Državnega zbora potekala razprava posebno izbranih nevladnih organizacij (Srebrna nit, Nika Kovač, Jaša Jenull..) ki jih je selekcionirala sama Urška Klakočar Zupančič! Vas so seveda izločili , z upokojenci se nočejo ukvarjati! moramo se zbrati in zahtevati enakopravnost!! In prav zato bomo ta dan vložili tudi vseh 10, 452 zbranih podpisov za zvišanje pokojnin!! Slavnostno, pred Državni zborom,” ja zapisal Pavel Rupar.

Posveta za boljšo prihodnost starejših in upokojencev, ki bo potekal na pobudo predsednice DZ Urško Klakočar Zupančič, na njem pa bodo razpravljali o aktualni problematiki in predvidenih reformah oz. spremembah za izboljšanje položaja starejših in upokojencev, se bosta udeležila tudi predsednica republike Nataša Pirc Musar in predsednik vlade Robert Golob.

No očitno so vladajoči mnenja, da na tisoče ljudi, ki stoji za Pavlom Ruparjem, niso vredni nič in da velja le to, kar rečejo Golob, Klakočarjeva in Musarjava. Rupar vsem trem sporoča, še smo živi!

Novinarsko konferenco, društva 1. oktober bomo ob 11. uri, s Trga republike predvajali tudi na našem Facebook profilu v živo!

Povezane objave

EPP je obsodila Golobovo vlado, zaradi ukinitve spominskega dne na žrtve komunizma

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Divjak, ki je s Teslo povozil pešca in priletel na teraso lokala, je očitno nekam pobegnil?

3 komentarji

mona lisa 12. 06. 2023 - 2:34
Pokvarjenosti te vlade ni konca.
Bojan174 12. 06. 2023 - 3:27
To je tvoje mnenje. Vem pa tudi, da počnete vse, da bi diskreditirali vlado. Mimogrede, če bi bile volitve danes, Janez Janša nebi mogel sestaviti vlade.
Resnica 12. 06. 2023 - 7:04
Komunističen manever golobnjaka. Ljudje bodo spoznali resnico. Če ne prej, ko jim bo golobnjak uničil življenja.
Dodaj komentar