Golob na spovedi pri Kučanu? Ve se kdo je pravi šef?

Robert Golob in Milan Kučan, (zajem slike)

Predsednik vlade Robert Golob zadnje čase zelo veliko hodi po vseh mogočih “pasjih procesijah”, ki dišijo po partizanstvu in levičarskih vragolijah.

Zelo veliko se zadnje čase druži z Zoranom Jankovićem, kjer ga seveda pri takšnih in drugačnih rabotah tudi podpira. Se je pa na včerajšnji slavnostni seji ljubljanskega mestnega sveta ob dnevu Ljubljane , Golob, srečal tudi s pravim “šefom” Milano Kučanom, s katerim sta sicer zasebno, vsem na očeh, izmenjala nekaj besed. Takoj se je videlo, kdo je v bistvu glavni. Tako da predsedniku vlade ni preostalo nič drugega, kot, da je le kimal. O čem sta se pogovarjala ni znano.

Je pa Janez Janša razkril 6 znakov, reševanja golobnjaka pred potopom:

1. Svoboda prevzame štafeto Levica posvoji Čebine in Hej brigade ritual – (osamosvojili smo se leta 1945, brez komunistov ni partizanov in brez partizanov bi danes govorili nemško);

2. Polna mobilizacija levih medijev, na juriš na “nevarne” protestniške skupine, predvsem upokojence in kmete;

3. Vpoklic vojakov Aleksandra Čeferina ter Zorana Jankoviča za hvaljenje in obrambo Roberta Goloba;

4. Aktiviranje Milana Kučana pri povijanju ranjenega kolena zaradi samopoškodbe ob ukinitvi Muzeja slovenske osamosvojitve;

5. Objava protislovnih anket in propagandnih interpretacij sokreatorke Dončičev slovenske politike;

6. Priprave na delno rekonstrukcijo vlade v juniju in odhod nekaterih najbolj eksotičnih ministric.

Narod strada, leva garnitura, z miselnostjo socializma, pa vozi dalje!

vir: Topnews.si

Povezane objave

Tak luksuz pa si je privoščila predsednica države za počitnice.

Narod strada, država v razsulu, predsednik vlade pa z ljubico na “morčku”?

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

3 komentarji

mona lisa 10. 05. 2023 - 2:52
Žalostno ko še vedno nitke v državi vleče pokvarjen stari fosilni komunist ki ni nikoli hotel samostojne Slovenije in ježe veliko hudega naredil.
mona lisa 10. 05. 2023 - 5:45
Točno se vidi kdo vodi Slovenijo. Golobajz ne.
radames 10. 05. 2023 - 10:05
Pri tem, da danes pri nas ne govorimo nemško, partizani nimajo nič, saj so se Nemci preko našega ozemlja le umikali proti Nemčiji ali Avstriji. Zasluge za zmago imajo glavni zmagovalci: zahodni zavezniki in Sovjeti. Oboji so zahtevali brezpogojno kapitulacijo Nemčije, se pravi, da bi morala biti nova Nemčija vsaj v mejah pred ekspanzijo. Nemško bi pri nas lahko govorili edino v primeru, da Američani ne bi izvedli svojih invazij v Evropi. Tako bi v vojni ostali le Rusi proti Nemčiji. V tem primeru bi lahko zmagali Rusi ali pa Nemci. Če bi zmagali Nemci pa bi se lahko res zgodilo, da bi pri nas govorili nemško. Naši komunistični pravljičarji znajo dobro razviti svoje pravljice za del slovenskega folka, ki nima lastne pameti in komunističnim pravljičarjem sveto verjamejo. Pa še tole: sorazmerno malo Nemčijo sta lahko premagali le državi, ki segata vsaka čez svoj kontinent in imata neznanske naravne resurse in resurse v ljudeh.
Dodaj komentar