Golobova “janšitka” Šetinc Pašek se ne bo pritožila nad izključitvijo iz stranke

Mojca Pašek Šetinc, Slika: Demokracija

Uboga Mojca Šatinc Pašek. očitno jo je predsednik vlade tako prestrašil, da se nad izključitvijo iz stranke ne bo niti pritožila, naj bi pa še vedno pridno dvigovala rokice ZA Svobodo.

Šetinc Paškovo so Izključili na predlog Roberta Goloba, Po zanimivem statutu stranke Svoboda, pa pred izključitvijo član nima pravice zagovora in pojasnjevanja. Za Delo je Pašek Šetinčeva tako pojasnila odločitev, da se ne bo branila, ko je že izključena: »Kot je javno izjavil že ‘šef’ Gibanja Svoboda, je zanj oziroma zanje ‘moja’ zgodba končana. Vse ostalo je samo procedura, ki nima nobenega smisla. Piše Spletni časopis.

Mojca Šetinc Pašek je o postopku izključitve povedala, da sta pred sejo sveta stranke minuli torek k njej pristopila Peter Majerle, tesni sodelavec generalne sekretarke Vesne Vuković, in šef strankinega podmladka Matej Grah. Povedala sta ji, da je izvršni odbor stranke začel postopek za njeno izključitev in da bo razloge za to prejela prek elektronske pošte, pritoži pa se lahko v osmih dneh. 

in zanimivo.  “za zdaj” Pašek Šetinc ostaja članica poslanske skupine Svoboda. da bi vrnila poslanski mandat seveda ne razmišlja. če bi se vrnila nazaj na RTV Slovenija, bi morala tam dejansko delati?

Povezane objave

Umrla je publicistka in novinarka Manca Košir.

Dostavljalec hrane Glovo, obupal nad Slovenijo.

Za izvedbo volitev in referendumov skupaj, ni dovolj denarja. Denar bodo vzeli kar iz državnih rezerv!