Sodnik, ki naj bi sporno preganjal Franca Kanglerja, je velik podpornik Arsenoviča?

slika: FB profil

Verjemite mi Slovenci, ta slovenski narod bo suženj, in temu slovenskemu narodu se bo hudo godilo! Vi boste preživeli, ampak kaj bo z vašimi otroki, dragi Slovenci?”, je dejal pokojni Ivan Kramberger.

In šele sedaj, ob zmagi Saša Arsenoviča, lahko vidimo, koliko je bilo v ozadju spletk in kateri so ljudje, ki so izvoljenemu županu stali ob strani. Z grozo ugotavljajo Kanglerjevi volillci. To pa je Franc Kangler zapisal na družabnem omrežju Facebook: Vse bolj se strinjam z besedami Ivana Krambergerja. Na sliki lahko vidite Janeza Žirovnika – sodnika, ki me je skoraj 10 let sodno preganjal in odrejal pregon zoper mene v vseh mojih primerih, v nedeljo pa je proslavljal zmago Saše Arsenoviča. Kaj pravite na to?

preberite tudi: Franc Kangler proti sodniku Janezu Žirovniku.

slika twitter

Spomnimo, kdo je Janez Žirovnik? To je preiskovalni sodnik, ki naj bi bil kar v osmih primerih podpisan pod odredbo mariborskim kriminalistom  o uporabi prikritih preiskovalnih metod zoper Franca Kanglerja. A le-ta mu je pred nedavnim na sodišču očital pristranskost, ter kršitev človekovih pravic in predpisov, saj meni, da bi bilo edino primerno, če bi se Žirovnik izločil iz odločanj o njem, glede na to, da je bil Kangler v preteklosti kot poslanec velikokrat v konfliktu. Žirovnik je namreč delal na Slovenski obveščevalno-varnostni agenciji – Sovi. Murskosoboško sodišče je zatem odločilo, da preiskovalni sodnik Janez Žirovnik ne bi smel podpisati odredb o prisluškovanju zoper Franca Kanglerja.

 

Kot poroča Požareport jeveč virov z nedeljske povolilne zabave pri Arsenoviču in SMC povedalo, kako se je sodnik Žirovnik hvalil, da imajo doma “čistilko” oziroma “pomočnico”, ki jo plačujejo z gotovino na roke, mimo Fursa, in se tako izogibajo plačilu davkov. Res zanimivo!

Toliko o tem kakšna elita podpira Saša Arsenoviča.

M.G.

 

 

Povezane objave

Je Polona, stanovanje, ki ga je obnovila Delovna akcija, res plačala?

Ne boste verjeli koga želi Golob postaviti za župana Ljubljane?

Saj ni res, pa je! Arsenovič bo ponovno kandidiral za župana Maribora!

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave. Več