Iščejo 21-letnico iz Litije. Nazadnje so jo videli v Mariboru. DELITE!

Slika: policija

Policisti Policijske postaje Šentilj obravnavajo pogrešanje osebe. 

Svojci in policija iščejo 21-letno Mihaelo

»Neznano kam je odšla Zidar Mihaela stara 21 let iz Nove Gore pri Litiji. Pogrešana je bila nazadnje videna 5.7. 2021, ob 9.15 uri,  na glavni avtobusni postaji v Mariboru. Mihaela je suhe postave,  težka okoli 60 kg, višina 180 cm, svetlejše polti, obraz

okrogel, oči – zelene, črnih las segajoče  čez ramena, posebna znamenja (tetovaža na neznani roki v obliki srčka z napisom Ema, ter srčni utrip).

Mihaela je oblečena v temno modre raztrgane jeans hlače, črno bela karirasta majica, obuta v natikače (japonke), vrečko z napisom Hofer.

Vse, ki bi pogrešano osebo opazili ali kar koli vedeli o njenem izginotju, policija prosi, da o tem obvestijo najbližjo policijsko postajo ali pokličejo na telefonsko številko 113 oziroma na anonimni telefon policije 080-1200.

Povezane objave

Javno mnenje! Ruparjevo upokojensko gibanje bi prestopilo parlamentarni prag!

Po novem? Tujcem pri nas, nebi bilo več potrebno znanje slovenščine?

Golob se že izgovarja. Težave kmetom se ne da rešiti v 10-ih dneh?

To spletno mesto uporablja piškotke. S piškotki zagotavljamo boljšo uporabniško izkušnjo, enostavnejši pregled vsebin, analizo uporabe, oglasne sisteme in funkcionalnosti.
S klikom na »Strinjam se« dovoljuješ vse namene obdelave.
Obenem pa vas obveščamo, je spletna stran v fazi nadgradnje. Za morebitne nevšečnosti pri uporabi našega portala se vam v naprej opravičujemo. Več